Як запустити архітектура 256 разів в Verilog (це дуже закликаємо

R

ravindra kalla

Guest
привіт, в мене є код архітектури в verilog.I хочете запустити цю архітектуру в 256 разів, як я можу зробити this.If я поклав завжди якісь цикл, то я не можу назвати архітектуру всередині this.SO ласка, скажіть мені, як я можу запустити архітектури 256 разів. це дуже актуально для мене.

На жаль, частини вашого запитання, незрозумілим. Будь ласка, переписати. Виконати архітектури? Хочете 256 копій тієї ж логіки, тому вони виконуються паралельно? Два найбільш поширених способи зробити це: використовувати "для" циклу, або використовувати "генерувати" блок (є в Verilog 2001). Ви хочете, щоб зробити деякі операції 256 разів поспіль? Ви можете використовувати лічильник, який ініціює операцію 256 разів. Якщо ви повідомите нам простий приклад того, що ви хочете досягти, може бути, хтось може допомогти вам краще.

да я хочу, щоб викликати архітектуру 256 разів, так що деякі операції можна виконувати sequentialy. дайте відповідь скоро

дати йому ряд з векторів містять 256 лижах.

Ви пишете поведінкового опису? Якщо це так, то, що ви робите, це нормально. При розробці схеми, ... ... ... Перше, що вам потрібно зробити, це описати це на англійській мові.

[Цитата = Ravindra калла] та я хочу, щоб викликати архітектура 256 разів, так що деякі операції можна виконувати sequentialy. дайте відповідь скоро [/ цитата] Привіт Використання станд. Verilog IEEE у 2001 році "генерувати" функцію. ТПХ

Я до сих пір не до кінця розумію ваше запитання, але, можливо, цей простий приклад допоможе вам. "Старт" вхідного імпульсу починається послідовність з 256 «спусковим гачком» імпульсів. Кожен «спусковим гачком» імпульс починає послідовність з трьох "з" імпульсів. [Код] модуль верхнього (CLK, запуск виробництва); вхід CLK, старт; рег [11:00] Count = 0; рег тригера = 0; рег [4:0] ср = 0; ГСС в = 0; завжди @ (posedge CLK) починати / / Коли "старт" отримала імпульс, генерувати 256 "спусковим гачком" імпульсів вважати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back