Як дільника PLL зворотного зв'язку N = 10?

S

saulbit

Guest
Привіт усім.
У мене є кілька фішок ADF4107 в моїй руці.Але я виявив, що подвійний модуль PLL, коли справа доходить до дільника зворотного зв'язку (або, як ВЧ-дільник) N = B * P, потреби B> = A.Модуль Р = 8, то як же я розумію, N = 10, 11, 12, 13, 14, 15?Мій ПФО частота становить близько 25 МГц.Так що змінювати його від 25МГц до 6.25MHz працювати не буде викликати активний фільтр цикл буде страшна завдання для мене.

Я не знаю точно, що ви питаєте, але Є смуг дільник коефіцієнтів, що не дозволені в подвійній модуль перегородок.Математики просто не спрацює.Ви повинні розробити системи, щоб обійти ці.Іноді не ясно, які саме дільник відношення не допускаються, але, як правило моделювання програм, що надаються виробником не дозволю, щоб змусити дільник у ці "не можна" умовах.

Ви можете спробувати нижньої фази порівняння частоти виявлення, зміни тактової частоти і т.д., жонглювати налічує близько використання чіпа.Іноді вам доведеться відмовитися від чіпа ще один для досягнення ваших дизайн системи.

Цитата:

N = B * P, потреби B> = A.
Модуль Р = 8, то як же я розумію, N = 10, 11, 12, 13, 14, 15

biff44 пише:

Я не знаю точно, що ви питаєте, але Є смуг дільник коефіцієнтів, що не дозволені в подвійній модуль перегородок.
Математики просто не спрацює.
Ви повинні розробити системи, щоб обійти ці.
Іноді не ясно, які саме дільник відношення не допускаються, але, як правило моделювання програм, що надаються виробником не дозволю, щоб змусити дільник у ці "не можна" умовах.Ви можете спробувати нижньої фази частоти виявлення порівняння, зміни тактової частоти і т.д., жонглювати налічує близько використання чіпа.
Іноді вам доведеться відмовитися від чіпа ще один для досягнення ваших дизайн системи.

Здається, у вас немає іншого вибору (крім відмови від чіпа), чим нижче частота виявлення фази.Підвищення N знизить пропускну петлі і запас по фазі, тому вам доведеться або компенсувати за рахунок зменшення заряду струму накачування на ту ж суму, або шляхом зміни значення в LPF.Воно не повинно бути так погано!

Хто-небудь може сказати мені PLL чіп, який дільник N може бути N = 10?Я повинен відмовитися від ADF4107 зараз.

Ви можете спробувати ADF4153 які, хоча і дробові чіпа PLL, ви можете встановити fractionality до 0, і вона буде вести себе як цілу частину.Він підтримує P = 4 / 5 поступаючись N = 10.І з незначними змінами значення компонент, то штифт сумісний.
Останній раз редагувався ГКГП по 4 червня 2010 8:10; редагувалось 1 раз в загальній складності

Я до сих пір не впевнений, що ви питаєте, але якщо ви хочете N = 10 до 15 з частотою detecton етапу 25 МГц, використовуючи цей чіп:
http://www.hittite.com/products/view.html/view/HMC440QS16G

Thans для Biff44 та інші.Я хотів зробити PLL в тому числі змішувач крок у зворотний зв'язок.Так N повинні бути дуже невеликий, наприклад, N = 10, щоб отримати більш низький рівень шумів фази.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back