Як довго батарея Останнє в цьому модулі GPS?

S

shashavali_m

Guest
3V 6000mA-год літій-іонна батарея використовується для диска GPS модуль.Модуль GPS споживає 100mA, коли в активному стані і 1mA, коли в сплячий режим.Модуль GPS необхідно відправити статус кожні 1 хвилину близько 10 seconds.Theoritically як довго буде заряду батареї: -

Я сподіваюся, ви знаєте, що це одна Ах ..
Тоді ..6000mAh = 6Ah, чи не так?..

Якщо 1:00 3600 секунд, за 600/3600 частина годину модуля GPS під час передачі, звертає 0.1A, а для решти години 3000/3600, споживання струму 0.001A ..

Іншими словами, в 1 годину він буде споживати приблизно так:

20/1200 А (передача) та 1 / 1200 Ач (нічого не робити) = 17.5mAh ..
Таким чином, якщо ємність батареї є хххх мАг і пристрій використовує XX.X мАг ..бла ..бла ..бла ..домашнє завдання розв'язати ..

Наступного разу спробуйте зробити це самі ..

З повагою,
ІАнП

Але хіба ви не використовуєте LDO (або будь-якого іншого регулятора) для управління модулем GPS?Я маю на увазі LDO або будь-який інший-DC перетворювач DC б ефективно підтримувати напругу для поліпшення довговічності батареї.

Фактично регулятор дозволить скоротити термін служби акумулятора, так як
А. Збільшення поточних (потрібна поточної роботи)
B. підтримує постійну напругу, що означає постійний струм.Де без регулятора, зниження напруги буде мати супутні зниження поточних і зниження потужності.

Крім того, я не знаю, чому ви хотіли б регулювати 3 V до нижнього напруги?Якщо ви йдете до 1,5 до 2,0 можна також використовувати 1,5 V клітини.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back