Як дизайн мобільного ЦКТ приймач?

H

harisharavind

Guest
Я хотів би знати, як дизайн мобільного ЦКТ приймач, який здатний відображати MSG послав Pls допомогти

В основному це дуже складні у виготовленні і мобільної частини приймача UHF РФ наступні керівні принципи, розташування і конструкції дуже складний. Для зручності, ви можете використовувати модуль SIM300 GSM пов'язане з мікроконтролера, як ПІК або AVR який буде відображати отримані повідомлення на РК-ура ....

Не могли б ви пояснити, Pls, як це зробити. Я бажаю, щоб перевірити отримані тексту шаблону або характер, як у більшості професійних телевізійних програм, які просять за вибір з глядачів і порахуйте кількість вибору кожного з варіантів. Не могли б ви пояснити, як я це зробити

Згідно вихідного повідомлення, я тільки що мотиваційні способом про те, як ви можете зробити це. Що стосується, як використовувати модуль SIM300, добре пояснюється в таблиці. Якщо ви шукаєте для всього проекту, ви можете отримати кращі відповіді від інших членів .... Cheers

Спасибі. Але як я контактну чоловік. Я новачок і ще не знаєте, як працює цей сайт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back