Як годувати коаксіального кабелю в HFSS?

M

Mantas

Guest
Привіт, я biginer на HFSS, пройшовши throu підручники я до сих пір не знають, як годувати коаксіальний кабель? І було б добре деяку інформацію про те, як модель коаксіального кабелю. Я зробив це з циліндрів: зовнішній екран був зроблений з двох циліндрів віднімаються одна з іншої, внутрішній провідник з циліндра, і все наповнене тефлону.

Ви можете вибрати перетин зовнішнього циліндра і визначити його як waveport. hfsss вирішить власних мод на цьому 2D waveport і збуджують вашого коаксіального кабелю з вирішені режимі.

Чи може одна uploud приклад цього. Тоді це буде для мене ясно.

Добре в мене є деякі ідеї зараз, але до цих пір важко застосувати в реальності. Я додаю проект, який я намагаюся зробити. Може хто-небудь змінити його і поклав назад сюди з corect корму. І це мій проект, створений добре, за всіма правилами?

привіт Як я можу відкрити. HFSS файл? Я використовую HFSS v.8 THX

Я не можу перетворити цей проект до 8, нижче версії. Або я можу? Я використовую 9.1v

Ви не можете відкрити v9 з v8. Вони змінили тип коду між двома версіями ...

[Цитата = Мантас] Добре в мене є деякі ідеї зараз, але до цих пір важко застосувати в реальності. Я додаю проект, який я намагаюся зробити. Може хто-небудь змінити його і поклав назад сюди з corect корму. І це мій проект, створений добре, за всіма правилами? [/ Цитата] Насправді, я дійсно не розумію, що ви намагаєтеся зробити ... Пояснити це краще! Проте, ось приклад коаксіальний, я сподіваюся, це допоможе вам ...

Привіт АУБ, може бути, що він намагається моделювати коаксіальний arrary Колінеарні. Якщо це так, я буду вирівнювати один з кінців і місце waveport при припиненні і додати випромінювання кордону. Cheers, Element7k [цитата = АУБ] [цитата = Мантас] Добре в мене є деякі ідеї зараз, але до цих пір важко застосувати в реальності. Я додаю проект, який я намагаюся зробити. Може хто-небудь змінити його і поклав назад сюди з corect корму. І це мій проект, створений добре, за всіма правилами? [/ Цитата] Насправді, я дійсно не розумію, що ви намагаєтеся зробити ... Пояснити це краще! Проте, ось приклад коаксіальний, я сподіваюся, це допоможе вам ...[/ цитата]

Я намагаюся створити всенаправленной антеною так це картинка
electrical_schematic.jpg
Так що якісь ідеї?

Привіт, я знову працював над ним, і я думаю, що я це зробив, але я не знаю, це правильно. Може хто-небудь це перевірити? Скажіть мені ваша думка про це, і які помилки я і зробив.

Привіт Мантас, виглядає добре для мене. Я змінюючи частоту кроку до грубих звести час моделювання. :) І справа сфері спостерігати, якщо радий картина Omni-реж. Cheers, Element7k [цитата = Мантас] Привіт, я знову працював над нею, і я думаю, що я це зробив, але я не знаю, це правильно. Може хто-небудь це перевірити? Розкажіть мені про нього свою думку і які помилки я і зробив. [/ Цитата]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back