Як вітер 350nH точної індуктор

A

ahmad_abdulghany

Guest
Здравствуйте, я хочу, щоб вітер ТОЧНО 300 і 350nH котушок, хто може запропонувати хороший сайт з L калькулятор Спасибі, Ахмад,

Повітря котушку? Якщо це так, використовуйте Нагаока формули, які можна знайти скрізь, але ці котушки буде абсолютно вимагають настройки. Ви не можете отримати точно 300nH + - 0,5% малим допуском з повітря coils.Also, ці величини не є стандартними значеннями, як можна знайти SMD або яких-небудь ..

Ну, Чого стандартні значення для них?! Спасибі, Ахмад,

Точно? - Як правильно? - Ви можете виміряти це точно? - Наскільки точні ваші системи вимірювання? Стандартні значення, щоб уникнути людей, що мають щоб запитати, як зробити простий фіксований компонент значення. Стандартні значення у всіх є терпимості. Існує немає такого поняття, як точне значення в реальному світі. Хороші дизайнери не вимагає точного значення - це уникнути, гарний дизайн. Конструкція повинна бути тільки FIT ДЛЯ ЦІЛЕЙ і не краща. Ерудит

Ви повинні використовувати L метрів, коли обмотки котушок індуктивності. Формула дає вам ніяких гарантій, котушка буде точною рани.

У EDA є програмне забезпечення, на заслання / updownload розділі ...

[Цитата = jjohn] У EDA є програмне забезпечення, на заслання / updownload розділі ...[/quote] Ну, що ім'я це програмне забезпечення? Я не знаю, де в розділі завантаження, то необхідно скопіювати посилання і пасти завантажити .. Спасибо заранее, Ахмад,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back