Як відфільтровує ООН хотіли шуму?

A

atpham89

Guest
Установка мною є генератором.Для даного вхідного це дає мені певний висновок.Однак при нульової вхідний Я отримую деякі погано шум на нульовій вихід.При моделюванні, він також має деякі небажані шуми.Я не дуже добре знайомі з будь тип фільтра на використання цього для очищення вихідного сигналу, коли система імітації (динамічна).Будь-яка допомога буде з вдячністю.

Спасибо.

Ви можете опублікувати свій вхід і вихід специфікації ....Крім того, якщо Ви зможете розміщувати свої схеми він буде все більше .....

Це не надто багато ланцюга.Це один Легеневі Generator.І вона має порт для передачі вхідних і порт для вимірювання виходу з повітряного потоку, що йде від генератора.Я імітації сигналів через LabView і було цікаво, якщо є загальне / універсальної лінійної фільтрації, які можна використовувати для згладжування вихідного відповідь.Все в цілому дуже високому рівні.Я жалкую, я не можу відправити картину сигнал, так як я від випробувального обладнання прямо зараз.Відпустку.Але, якщо є будь-яке загальне правило, було б дуже вдячний.

Спасибо

Привіт,

Який шум, який ви хочете фільтр?Це більш зручно, якщо Ви зможете розміщувати свої ланцюга.Якщо ви зіткнулися з EMI шум, ви повинні додати низький прохід EMI фільтр на вході терміналу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back