Як відправити 5 ГГц чіпа PLL вихід для вимірювання?

N

njxia

Guest
Здравствуйте, All,
Я проектування 5 ГГц PLL схема з допомогою процесу CMOS.Ця схема повинна бути упакована для тестування.Мене цікавить, як дістатися PLL 5 ГГц сигналу з вимірювання.Чи потрібно спеціальне високій швидкості вводу / виводу?Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу.

Це багато в чому залежить від вашого вимірювального обладнання.Ви можете захопити 5 ГГц сигнал?Які зондів у вас є?

У всякому разі, я б використав якийсь низьковольтного диференціального сигналу кермом 50omh (або 75ohm) навантаження, а потім балун на випробувальний стенд, щоб сигнал одного складу.

Спасибо за ответ.

Я буду використовувати аналізатор спектру та осцилограф, щоб зробити вимірювання.SMA роз'єм як очікується, буде покласти на друкованій платі борту випробування.Мене турбує те, коли схема PLL в упаковці, чи потрібно мені спеціальний високий швидкість I / O штифт для вихідного сигналу 5 ГГц.Невже так важко розробити високої частоти контактів диференціальних?

Що пакетів ви використовуєте?Чи намагалися ви отримати модель з пакету будинку і імітувати вихідного драйвера з ним?
Крім того, поставок контакти влади само важливо, як шпильки сигналу, їх індуктивності може вплинути на продуктивність вашого PLL і повинні бути включені в симуляції, як добре!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back