Як відправити з спартанських 3E комплект до комп'ютера? (За допомогою USB-кабелю)

M

modeonz

Guest
Я працюю в автомобільному проекті і використовувати спартанський 3e комплект і ще одна річ мені потрібна, мені потрібно відправити дані я отримав в комплект до ПК по USB-кабелю 20, коли я не знайшов рішення, я думаю, LITTEL і отримати уявлення, але я не 'т знаю, якщо це правда, я думаю, що це USB-кабель directrly підключення до FPGA, тому я можу передавати дані на виведенні ПЛІС, які підключаються до USB, і зробити CLK і передавати дані через нього. але я не знала, який висновок я повинен відправити в. так що якщо ця ідея правильна, будь ласка скажіть мені, що я повинен робити? якщо це не так скажи мені, що я повинен робити?

Якщо ви маєте на увазі Xilinx / Digilent Spartan-3E Starter Kit, то його USB порту підключений тільки до JTAG FPGA в конфігурації / налагодження порту. На жаль, Xilinx відмовляється надати документацію по їх протоколу USB, так що ви повинні використовувати програмне забезпечення Xilinx, і лише програмне забезпечення, вони передбачають, що може зробити загального призначення, JTAG зв'язок TCL перекладач ChipScope в. Ви могли б написати сценарій ChipScope TCL, що переговори по USB через JTAG в макрос BSCAN і сканування ланцюжка, що ви поміщені в ваш ПЛІС, але це так незграбний! PDF-файли Xilinx також опустити USB сторінці схеми, і заховати USB розділі Гербер ділянок (з неприхованим легко Acrobat). Я читав деякі форумі дискусії про перепрограмування ПЛІС Xilinx USB з іншого код, який добре документований, щоб ви могли говорити з ним з будь-якого контролера USB. Але пам'ятайте, що ви все ще переживає JTAG, і це дещо незграбно. Крім того, Xilinx Удар більше не буде працювати, поки ви відновити вихідний код CPLD і перепрограмування ПЛІС повільно. Я шукав шляхи, щоб пройти через Xilinx CPLD без перепрограмування, але я не знайшов чітких доповідей успіху. Кабельний Xilinx Платформа USB пристрою (XPCU) має ту ж ситуацію. Якщо хто знає простіший спосіб, будь ласка, говорити!

Дякую вам, дорогі, тому я повинен використовувати chipscope, але проблема в тому, що я не використовував його раніше, так що якщо хто знає гарну статтю навчання за цією програмою, будь ласка, скажіть мені,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back