Як відключити деякі перевірити годинник стробування в У?

L

lx1019

Guest
Привіт всім, При виконанні STA використанням СТ. Вона повідомляє про деякі непотрібних порушень ** ** clock_gating_default групи. З PT автоматичний, я можу дізнатися за допомогою команди ПТ "клітини set_disable_clock_gating_check" може відключити ці непотрібні перевірки. Але, як відключити їх в файл SDC? Так що бекенда інструмент все одно ці непотрібні перевірки. Візьміть і ворота, як клітина годинник стробування наприклад. Коли я використовую "set_false_path-на [get_cells І]", ПТ дає попередження, що і клітка не дійсні кінцевої точки. Спасибі!

Привіт, перевіряє годинник стробування не непотрібну перевірки ... Ваш проект не повинен мати жодних порушень годинник стробування. Ви можете відключити годинник стробування перевірки з використанням set_disable_timing також ... Ви можете попросити PT скинути тільки REG2REG/REG2OUT/IN2REG шляху, використовуючи опцію-груп в report_timing ...
Привіт всім, При виконанні STA використанням СТ. Вона повідомляє про деякі непотрібних порушень ** ** clock_gating_default групи. З PT автоматичний, я можу дізнатися за допомогою команди ПТ "клітини set_disable_clock_gating_check" може відключити ці непотрібні перевірки. Але, як відключити їх в файл SDC? Так що бекенда інструмент все одно ці непотрібні перевірки. Візьміть і ворота, як клітина годинник стробування наприклад. Коли я використовую "set_false_path-на [get_cells І]", ПТ дає попередження, що і клітка не дійсні кінцевої точки. Спасибі!

Так, годинник стробування не потрібні. Але деякі клітини, які PT приймає як осередки стробування годинник не годинник реального стробування клітини ми хочемо. Наприклад, MUX, що вибрати кілька годин до виходу для налагодження. Я не хочу, щоб відключити всі перевірки годинник стробування, але тільки непотрібним. Тепер моя рішенням є використання "set_false_path-через clk_gating_cell". Чи є інші краще рішення?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back