Як встановити LDV4.1 на Linux 7.3 або Linux9.0?

W

willyboy19

Guest
Привіт, компакт-диск містить два типи WinRAR файли в E: \ ldv4.1 каталог: Base_LDV41_lnx86_1of1.tar ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar Може хто допоможе мені, як розпакувати або розпакувати ці два файли? Я чув, що вони повинні бути розпаковані і розпакував в / загальні та / Linux каталогів, чи не так? Але я повинен розпакувати / розпакувати їх під Linux або ОС Windows? Будь ласка, допоможіть!

Покладіть ці два файли в один каталог, наприклад ~ / температура / Після того, як компакт-диск ~ / температура смоли xvf Base_LDV41_lnx86_1of1.tar смоли xvf ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar кд ISR.../CDROM1. / Setup.sh і Folow інструкції. Через кілька хвилин програма попросить вас шлях базового продукту. Написати ~ / temp/Base_LDV41.../CDROM1 Удачи!

Ви можете розпакувати у вікна, а потім скопіювати розпакували файл Linux.

Привіт Mas_serg, спасибі за допомогу, але я повинен виконувати дії, які згадуються в якості кореневого користувача, або просто як звичайний користувач в Linux? Чи є в цьому різниця? Уіллі

привіт, willyboy19 я пропоную вам, як корінь, щоб встановити програмне забезпечення. Потім ви можете встановити звичайний користувач його використовувати. До речі, не забудьте встановити середовищі.

я пам'ятаю, з @ залежність не пропонував встановити інструмент на корені. було б створити іншого користувача для установки.

Не встановлюйте в якості кореневої установки, як звичайний користувач в іншому випадку вирішення проблеми створення у.о.

краще встановити його на RH7.3 (7.2). Не встановити його на RH9.0 (є деякі проблеми). По-перше, ви можете встановити "ISR" смолою, а потім встановити "Base" packeg.

Привіт willyboy19. Звичайно, ви можете встановити каденцію під будь-якого користувача. Але проблема безпеки я пропоную створити спеціальний рахунок для всіх каденцію продукти, наприклад, "cdsmgr". Установка під корінь небезпечно - ніхто не знає, що знаходиться всередині пакета. Тільки не забудьте, щоб дозволити цьому користувачеві читати і писати будь-які каталоги користувачів після установки. Удачи!

[Цитата = edacw1] краще встановити його на RH7.3 (7.2). Не встановити його на RH9.0 (є деякі проблеми). По-перше, ви можете встановити "ISR" смолою, а потім встановити "Base" packeg. [/QUOTE] чому в установки "ISR" смоли, а не "база"? Я думаю, що реальний шлях установки бази, а потім вибрати "Оновлення" в головному меню.

Я просто встановити програмне забезпечення з правами суперкористувача, і запустити його в якості звичайного користувача, здається, не проблема. : D, можливо, краще слідувати інструкції каденції. Просто запустите установку в каталог ISR, він буде propmt за базовий каталог, а finially ви встановите останню версію ви отримали. це рекомендується встановити чином каденції док.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back