Як встановити дизайн компілятора на Linux?

R

research235

Guest
Шановні панове

Я використовую DC на платформі Solaris всі ці дні, які дуже повільно, і тепер планує використовувати той самий інструмент на Linux встановив свій ноутбук.Я можу отримати файл ліцензії, але поняття не маю, як у тому, як встановити DC на моїй машині ..Чи може одне прохання повідомити мені, з докладною інструкцією про те, як встановити Linux DC на машині

Велике спасибі заздалегідь

Суреш

Здравствуйте,
Просто запустіть 'install.now "сценарій, fiil на шляху до установчої директорії, встановити ліцензію, встановити відповідні змінні оточення (тобто ліцензії), додати в околицях PATH (або шлях - deppending на оболонку ви використовуєте ), який містить dc_shell * файли (як правило, Linux * / бен каталог під монтаж шлях), і він повинен працювати.

Удачи!

research235 пише:

Шановні пановеЯ використовую DC на платформі Solaris всі ці дні, які дуже повільно, і тепер планує використовувати той самий інструмент на Linux встановив свій ноутбук.
Я можу отримати файл ліцензії, але поняття не маю, як у тому, як встановити DC на моїй машині ..
Чи може одне прохання повідомити мені, з докладною інструкцією про те, як встановити Linux DC на машиніВелике спасибі заздалегідьСуреш

Привіт,

Крім того, якщо ви намагаєтеся останні версії DC Synopsys установки використання.Ви можете завантажити його з EST.Сценарій install.now НЕ avialable з останніми версіями інструментів Synopsys.Otherthan просто дотримуйтесь інструкцій у програмі установки.

Встановити або SNPSLMD_LICENSE_FILE або LM_LICENSE_FILE вказуючи на правильний файл ліцензії або на сервері.

Додати $ DC_INSTALL_ROOT / Linux / син / бен змінної PATH околицях.

Для синтезу з DC, Solaris буде кращим варіантом (якщо у вас є хороше обладнання).Для невеликих проектів Linux може бути недостатньо.У той час як для моделювання Linux може бути краще, якщо врахувати, апаратних ціна / продуктивність.

З повагою,
Venkatesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back