Як встановити багато бібліотеки Modelsim simulatio середовища?

G

guiliu

Guest
У мене є багато ресурсів бібліотек, які використовуються для воріт рівні моделювання.

Це не представляється можливим зібрати їх по одному.

Як встановити їх у Modelsim моделювання навколишнього середовища в той же час?

Большое спасибо!

Привіт,

Ви повинні налаштувати свій modelsim.ini фото, де ви можете дати кілька робочих бібліотек.synthax є

<Libname> = <Lib
Шлях
Я думаю, вище, повинні бути додані в бібліотеку розділі modelsim.ini.
Якщо дизайн не є VHDL необхідно вказати опцію-L, а посилання на "vsim", якщо ваш netlist в veriog ви shoulad додати так ..

vsim-L <libnae>-L <libname..> роботи. <dutfnfame>Завдяки
І Regards
yln

Привіт, yln, благодарю U стільки для вашої відповіді.Я додати бібліотеку (umcl25u250t3v) для modelsim.ini, і здається, що бібліотека успішно імпортовано в Modelsim (з ModelSim GUI).Але є ще одна проблема ...

Я створив наступні sum.do файл:vlib роботиvcom-93-явного sum_netlist.vhdvcom -93 sum_TB.vhdvsim umcl25u250t3v work.sum_tbзапустити 500Вийти з-SIMі я прийняв команду з командного рядка:vsim-до sum.doПотім я отримав таке повідомлення про помилку, йдеться:vsim umcl25u250t3v work.sum_tb# ** Помилка: (vsim-3170) Не вдалося знайти 'work.umcl25u250t3v ".# Помилка при завантаженні дизайнЯ не розумію, чому він шукає в симуляції бібліотеку umcl25u250t3v з робочої бібліотеки - праця.Можна сказати, у мене, як вирішити цю проблему?Большое спасибо!

Привіт,
Ваш vsim командного рядка, є питання: я бачу:

Цитата:Я створив наступні sum.do файл:Код:vlib роботи

vcom-93-явного sum_netlist.vhd

vcom -93 sum_TB.vhd

vsim umcl25u250t3v work.sum_tb [/ B]

запустити 500

Вийти з-SIM

Спасибо U, aji_vlsi

Але umcl25u250t3v є ресурсом бібліотека для моделювання gate_level, якщо це не визначені, не буде за замовчуванням
обов'язковими для моїх воріт.

Серед причин можна використовувати бібліотеку клаузули внутрішній стороні netlist вказати цей ресурс бібліотеку, але для великих конструкцій, цей метод є дуже утомительно.Тому я хочу, щоб спробувати встановити його для моделювання навколишнього середовища.

Может у допомогти, будь ласка?

Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back