Як ворота кол розраховується

A

amara

Guest
У мене є сумніви regaring ворота кол. Як ми будемо розраховувати ворота розраховувати?

Спробуйте цей сценарій в DC-Shell це дасть ворота кол
[COLOR = червоний] безліч sh_new_variable_message помилкових cell_list безліч [get_cells *- ієрархія-фільтр "is_hierarchical == помилкових"] безліч ref_cell_list "" встановити cell_cntr_list "" foreach_in_collection клітини $ cell_list {безліч cell_ref_name [get_attribute $ клітини ref_name], якщо {[lsearch $ ref_cell_list [список $ cell_ref_name]] == "-1"} {lappend ref_cell_list [список $ cell_ref_name] безліч $ {} cell_ref_name _count 1 lappend cell_cntr_list $ {} cell_ref_name _count} {ще безліч $ {} cell_ref_name _count [INCR $ {} cell_ref_name _count]}} безліч cell_cntr_list [lsort-словник $ cell_cntr_list] Еогеасп я $ cell_cntr_list {printvar $ я} Ехо "Загальна кількість клітин листків: [sizeof_collection $ cell_list ] "Відлуння" Усього посилань: [llength $] cell_cntr_list "встановити справжню sh_new_variable_message [/COLOR] [/] Цитата

Привіт spauls, Спасибо за ответ ур [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Я fruther сумнівів, що в genral кол ворота через ворота NAND або будь-який інший?

Привіт Амара, Ворота кол виражається в термінах еквівалентних вентилів NAND. Ворота лічильник відношення суми площі всіх воротах у дизайн NAND воріт області. Nand воріт області оптимізований області для конкретного вузла технології. З повагою Mahanthesh

Привіт Mahanthesh, Спасибо за ответ ур.

Привіт Амара цього сценарію дасть вам гра кількість всіх осередків, які використовуються в Netlist.

Ворота кіл, як правило, згадані на NAND2X1 еквівалентних вентилів. Ви повинні розділити загальну кількість воріт одним NAND2X1 області. Rgds k_vlsi

Це залежить від основного осередку використовуються для будівництва бібліотеки. Це може бути 2input інвертор або два вхідних воріт Nand. Загальна площа дається ур DC-синтез ділиться на області вище осередку дає кіл і ворота. Залежно від технології Lib галузі фундаментальних змін в клітинах. Див Lib і використанні і знайти основну клітинку.

Загальна площа конструкція воріт Count = ------------------------ Площа NAND2X1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back