Як вони це роблять??

E

eltonjohn

Guest
Я грав з Hyperception RIDE.Це DPS моделювання навколишнього середовища ..Но какой-то приємно концепції. І мені не зрозуміло, як вони це роблять!
Вони блоків функцій Тай підключенні, як і в будь-який інший симулятор ..Vissim, systemview тощо. Але немає компіляції беруть участь,.
Вибір блоків звернути вашу модель ..і HIT RUN!
і все починає працювати у вашій DSPBOARD ..Тому всі функції знаходяться в
об'єкт форму ..це так, то все це частини гачка разом і параметри минуло й завантажити inmediatly для вашої цільової борту
Він дійсно хотів, що мають потужний інструмент, який можна налаштувати на льоту! ..

потрібен генератор сигналів ..два manipilations, бум є!
необхідний спектр analizer ..то же самое.!

Здравствуйте,

Ммм я почути про RIDE вперше.

Після перегляду "Документи я думаю, що єдиний спосіб зробити прямі DSP двійкового коду полягає в тому, щоб мати assempler кодова таблиця для всіх підтримуваних DSPs і використовувати ці таблиці вони не зможуть скласти безпосередньо на блок-схема DSP в двійкові код.У knowlage базі даних, необхідних для кожної suported борту також.

На мій погляд, цей підхід не є гнучким, як якщо б ми, як C intermadiate кроком.Маючи C код everyboady можна побачити (за допомогою альтернативних інструментів, присвячений IDE для даного DSP, наприклад), що фактично happents в обладнанні.

Я думаю також, що їх бібліотеки не є повним, оскільки Simulink?
Хіба це правильно?

привет
Дора

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back