Як ви думаєте, немає майбутнього для апаратних інженера в США?

Q

QTimLi

Guest
Як апаратних інженер з 5 років, я зазнав багато проектів на борту дизайн, FPGA логіка управління кодування, EMC, ОУР тестування і налагодження. Кар'єра професійного інженер з обладнання виглядає здорово, але здається, не є гарним вибором в США, оскільки все більше і більше дизайну роботу аутсорсинг в Китай. І тепер, США як і раніше рай для нових інженерів технології, як і програмного забезпечення, проектування інтегральних схем, аналогові, РФ. Деякі однокласники мої зміни їх основних трохи від EMC в СІ, РФ дизайну, ПДН проектування, кодування EMC інструмент або щось подібне може, нарешті, знайти гарну R & D роботу в Intel, Cisco, IBM, Cadence, Qualcomm, Google або Microsoft. Хоча я можу тільки знайти роботу, також допоміжна роль, як і застосування інженером в індустрії дизайну IC. Для борту дизайн, великий виробник, як Cisco, вже переїхав до Китаю. Так нещодавно я розглядаю, щоб змінити свій основний, коли під час випускник вивчення. Будь різні думки? Я хотів би обговорити з Вами з цього питання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back