Як вирішити Амплітуда рамп у-DC перетворювач постійного струму?

S

sudheer_vlsi

Guest
Привіт всім,

Як вирішити Амплітуда в рампу-DC перетворювач постійного струму?У чому проблема, якщо ми вибираємо дуже менше амплітуди або більше амплітуди?Чи є це буде створювати проблеми на компаратора PWM або Помилка підсилювач специфікацій?
Будь ласка, дайте відповідь мені.

Чим більша амплітуда рампі краще, тому що схема стає менш схильні до шуму пікап.(Вольти, менш чутливі, ніж мілівольтах).

З іншого боку, занадто великою амплітудою потребують невиправдано високої напруги.Threfore, амплітудою близько 2-3Vpp повинно бути ОК.

Привіт VVV,

Якщо пік-пік амплітуда з'їзд є занадто низьким, то я думаю, що його збираються суворі специфікації по врегулюванню компаратора, оскільки, якщо вихід перетворювача зміни, а потім його робочого циклу повинна бути скорегована, що означає помилка виході підсилювача повинна бути скоригована протягом цього рампі і, отже, амплітуда компаратора необхідно вирішити дуже і дуже невеликі зміни у виході підсилювача помилки.
це моє пояснення вірно?
Спасибо за ответ ур.

Так, ви праві, тим менше на з'їзд, тим складніше завдання компаратора.

Привіт VVV,

Якщо амплітуда рампи більше, то на виході підсилювача помилки гойдалки повинні бути високими, щоб отримати 0 до 100%-ої мита cycle.but у нього є пропозиція пов'язаних problem.if амплітуди є занадто низьким, він буде послабити розмах помилки підсилювача. але чутливий до noise.This також можуть бути розглянуті в наші проекти, правда?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back