H
HS
Guest
Я ищу на S11 на мережевий аналізатор бути як мінімум у якості можливого або, по крайней мере, нижче-20dB по конкретній частоті: 2,4 ГГц, і я за допомогою 59 дюймів довжиною RG400 коаксіальний кабель.
Однак rezonance це зміна, якщо я перейду антени далеко або недалеко від Чисті ****.
Я вважаю, я-то відсутній або я делать что-то неправильно.
Я впевнений, що я отражений від стін, оскільки це номер екранованого кімнаті, але я зменшив S11port потужності до 35dBm і переходу, як і раніше, існує.
У чому проблема?
Я не знаю вже, коли я вимірювання правильного і, коли я по помилку вимірів.
Чи потрібно будувати невеликі безеховий камеру з допомогою плоскою панеллю aboserbers?
Чи повинен я зменшити потужність порту 1?Зараз я використовую 0dBm, але я не бачу різниці між 0 і-35dBm.
Чи знаєте ви, що сайт або додаток записку, в якій рішення цієї isssue?
Спасибо заранее!
HS
Однак rezonance це зміна, якщо я перейду антени далеко або недалеко від Чисті ****.
Я вважаю, я-то відсутній або я делать что-то неправильно.
Я впевнений, що я отражений від стін, оскільки це номер екранованого кімнаті, але я зменшив S11port потужності до 35dBm і переходу, як і раніше, існує.
У чому проблема?
Я не знаю вже, коли я вимірювання правильного і, коли я по помилку вимірів.
Чи потрібно будувати невеликі безеховий камеру з допомогою плоскою панеллю aboserbers?
Чи повинен я зменшити потужність порту 1?Зараз я використовую 0dBm, але я не бачу різниці між 0 і-35dBm.
Чи знаєте ви, що сайт або додаток записку, в якій рішення цієї isssue?
Спасибо заранее!
HS