Як виміряти ICMR по HSPICE?

S

shaq

Guest
Шановні все, Як виміряти ICMR (вхідний синфазное діапазону) по HSPICE? Велике спасибі!

розгортки синфазного напруги, переконайтеся, що всі тр. не в тріоді, то ви можете отримати ICMR.

[Цитата = sunking] розгортки синфазного напруги, переконайтеся, що всі тр. не в тріоді, то ви можете отримати ICMR. [/QUOTE] Дякую, sunking. У мене є інше питання про моє складеними каскодной ОУ. Якщо мій ICMR становить 0,7 В до 2,3 В, чи можна при синфазних вхідних в цьому діапазоні, все MOS працюють в області насичення?

Інший метод calculatin ICMR залишається лише ОУ в єдності отримати конфігурацію розгортки + вхід ОП, щоб діапазон напруг живлення і перевірте висновок. Частиною вихід лінійного буде ур ICMR. і може стосуватися книга Аллана Хольберга для цього regds Маніш

[Цитата = manissri] іншим методом calculatin ICMR залишається лише ОУ в єдності отримати конфігурацію розгортки + вхід ОП, щоб діапазон напруг живлення і перевірте висновок. Частиною вихід лінійного буде ур ICMR. і може стосуватися книга Аллана Хольберга для цього regds Маніш [/ цитата] Гей! manissri Ви маєте на увазі, що структура? Просто розгортки вин потім виміряти Vout, правильно?

[Цитата = sunking] розгортки синфазного напруги, переконайтеся, що всі тр. не в тріоді, то ви можете отримати ICMR. [/ цитата] Не могли б ви намалювати конфігурації з цього приводу? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = Shaq] [цитата = manissri] іншим методом calculatin ICMR залишається лише ОУ в єдності отримати конфігурацію розгортка + вхід ОП, щоб діапазон напруг живлення і перевірте висновок. частиною вихід лінійного буде ур ICMR. і може стосуватися книга Аллана Хольберга для цього regds Маніш [/ цитата] Гей! manissri Ви маєте на увазі, що структура? Просто розгортки вин потім виміряти Vout, правильно? [/ Цитата] Я використав для моделювання ICMR як this.But транзистор міс хвоста струм повинен бути considered.Allen Книга пояснив це в главі 6, ОУ приклад.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back