Як виміряти шум харчування?

X

xuexucheng

Guest
шум харчування особливо високої частоти може вплинути на шумових характеристиках схеми, Ritht? тоді як для виміру шуму харчування? використовуючи те, що обладнання?

Agilent мультиметра для вимірювання шуму безпосередньо, якщо шум> 0.5mV. Pls використання змінного струму налаштування. Якщо шум занадто малий, вам будуть потрібні деякі підсилювача обладнання з Tek.

Якщо шум занадто малий, вам будуть потрібні деякі підсилювача обладнання з Tek. Не могли б ви пояснити докладніше? спасибі!

завантажити його з повною очікуваної навантаження, то AC пара пульсації в осцилограф.

шум часто буває дуже мало. можна міра осцилографи настільки мала, шум? Я думаю, що це не може

Звичайно. Якщо ні, то використовувати малошумний операційний підсилювач з коефіцієнтом підсилення 100 перед ним. Більшість джерел живлення згасити шуму в 10 мВ PK-PK або вище діапазону. Досить легко побачити на гідну області.

Вимірювання шуму найкраще робити з 1x зонда замість використання пробника 10:1 дільника. Крім того, ваш метод зондування себе можу додати "шуму", щоб сигнал від індуктивності заземлення.

Прохання перевірити його з Tek компанії (осцилограф компанії). Я забув ім'я обладнання. Він може шуму підсилювача змінного струму та підключення до Tek осцилографа. Область буде відображати шуму.
Якщо шум занадто малий, вам необхідно посилити обладнання з Tek. Не могли б ви пояснити докладніше? спасибі!

метрів Agilest влади працювати з датчиками, які, охоплюють численні частоти та потужності діапазонів, що підключення ВЧ і НВЧ сигналів. Мобільний, телефон, і багато іншого, як приклади.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back