Як виміряти швидкість наростання вихідної напруги (SR) для повного диференціального ОТА?

G

gunpla

Guest
Шановні панове: я хотів би міра швидкості наростання вихідної напруги (SR) і швидкість наростання виходу (СРО) для повного диференціального OTA. Я шукаю три методи вимірювання evnironment якщо ці методу помилка може хто підкаже схему вимірювання або завантажити схему? спасибі!
42_1172991136.jpg

Я думаю, що другий спосіб може бути використаний, але і повинні додати ур ємність навантаження на виході OTA

Третій Метод неправильно через затримки входу RC та інтегративної конфігурації. Перший і другий Метод не виміряти реальну швидкість вбив повністю диференціальний вихід, швидкість наростання вихідної напруги буде різним для инвертирующего входу (зображення 2) від неінвертірующего входу конфігурації (зображення 1). Однак жодна зі схем measuremet 1 або 2, дав вам апроксимативних значення швидкості наростання вихідної напруги. Якщо вам потрібна точна один, використовувати повністю диференціального генератора і виміряти значення диференціальний вихід з подвійною охоплення каналу.

Може бути, ці методи все це можливо, я не знаю. надія інтелектуальні відповіді

Використання першого методу і додати Rload і Cload. Дайте йому VPLUS напруги (від 0 ~ VDD). І ви побачите вихід буде слідувати вхід з відстійні. 10% до 90% відстійних це ви SR. [/IMG]

Я б із секунду, але переконайтеся, що ви дуже великі резистори так, щоб вона не впливає на вихідний струм. Перших, це також добре, як seanyang описано.

[Цитата = "seanyang"] Використання першого методу і додати Rload і Cload. ==> Якщо обидва виходу кінців додати з Rload і Cload? Я маю на увазі повинні зворотного зв'язку вузла бути завантажений з R і С? Цей вузол призначений для зворотного зв'язку тільки!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back