Як виміряти внутрішній опір джерела живлення ATX?

J

jack_yls

Guest
Як виміряти внутрішній опір PC / живлення ATX? Використання вольтметр і амперметр? додатковий резистор?

Так само, як якщо б заходи внутрішній опір батареї .. Виміряйте напругу без навантаження (або мінімально необхідного навантаження), то виміряти напругу при номінальному навантаженні .. Внутрішній опір може бути оцінена за такою формулою: Rint = (Vnoload-V навантаження) / ILoad повагою, IanP

Зрозумійте, однак, я повторно зміна рівняння і сталі E = I (R + R). де E = напругу без навантаження; I = струм навантаження, R = навантаження; г = внутрішній опір. Правильно? Однак, у практиці, значення I * R> значення E, це дійсно? Я використовую 27 Ом, як навантаження, E = 4,974 V (вимірювання вольтметр), R = 27,24 (після зльоту в 5 разів вимірювання) і I = 0,1904 (вимірювання амперметр). За цією інформацією, після розрахунку, внутрішній опір, R = -1,1245 Ом. Таким чином, я хочу запитати, E повинні більше, ніж я * R? Або є інша способів отримати внутрішній опір джерела харчування? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 8 хвилин: [/COLOR] [/size] Для отримання інформації. Один зі способів отримати внутрішній опір, до речі, Є немає опису про те, як міра харчування внутрішній опір.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back