Як використовувати USB-пристроїв в Linux?

T

tarakapraveen

Guest
Привіт друзі, Я використовую RedHat версії 9.1. Я не зміг отримати з'єднання USB. Але у вікнах пристроїв USB виявляємо автоматично. Як підключити USB-пристроїв в Linux. Спасибо заранее Goud

я думаю, у необхідно аддон до RedHat, він не працює тільки з USB. якщо у був кд йде з USB-пристрої

Які пристрої ви хочете підключити до USB? Якщо це флеш-пам'ять або зовнішній жорсткий диск, ви можете змонтувати його безпосередньо.

Ви повинні модуль ядра для цього. Пошук по Redhat forumes для apropriate модуль ядра (він же водій). Це одна з причин, чому я не люблю RedHat відсутністю апаратної підтримки: (Ось чому я волію Mandriva і SUSE;)

якщо ур використанні RedHat 8 або пізнішої зробити папку, в якій у гори ур USB відкритому терміналі змонтувати / dev/sda1 / корінь / флеш / корінь / спалах ур вказане місце або спробувати це / dev/sda1 / шосе / USB автоматичної синхронізації , NOAUTO, користувач, Exec 0 0

Може бути, ви повинні використовувати більш новий дистрибутив. Redhat9 занадто старий.

привіт, я думаю, не залежить від версії операційної системи Linux основний і повинна встановити пристрій для доступу до нього .. що стосується

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back