Як використовувати LDRs як датчики?

I

INS-ANI

Guest
Я хотів би почати роботу над датчиками. Незабаром я є 2 LDRs. Будь ласка, допоможіть мені, щоб дізнатися про те, як використовувати їх в якості датчиків. я хотів би дізнатися, де вони можуть бути використані, як вони можуть бути використані, його здатність і точність. Завдяки [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Також пропоную якусь книгу, щоб дізнатися датчиків.

до nandhu я вже пробував це. Я намагався LDR датчика на основі проекту на основі Atmega на 8, але я не зміг контролювати ЛДС. Я не використовував Google, щоб знайти підручники, які допоможуть мені знімати проблеми. Thats я хочу вчитися у scracth прим використанням ЛДС. до ajkristal завдяки

Ви повинні взяти до відома властивості цього компонента, LDRs як випливає з назви його опір змінюється як світло б'є по ній ... Я вже зробив кілька проектів з використанням LDR але все, що мати таку ж функціональність, коли світло падає LDR який був використаний в якості датчика освітленості мій транзистор працюватиме в режимі насичення або перекрити яких залежатиме від моїх схем, а потім він буде включати або вимикати мій мотор, ви можете також використовувати його в якості внеску в мікроконтроллер, який ви можете використовувати на асемблері для введення бажаного коду, який додасть вашої ON / OFF держав багато значущих ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back