Як використовувати владу комбайнера ефективно?

G

g86

Guest
Я бачив у багатьох місцях люди використовують владу комбайнера для об'єднання двох сигналів з довільними фазами. Але ми знаємо, що це також можливо, що ніякої влади може прийти у вихідний, коли два сигнали по фазі. Так що моє запитання ...... ::: Ідея:::

Зниження загального харчування бажаної ситуації кілька разів, коли є функція обробки сигналу.

Це вірно для цілей обробки. Але сказати, коли нам потрібно додати два 1 Вт сигналу, щоб отримати 2 Вт, ми не можемо використовувати потужності комбайнера при довільних місцях. Але ось що я бачив у багатьох місцях whre люди використовують довільні лінії електропередачі довжиною для підключення 2-х джерел. Тепер, коли ці влади з'являється фазовий зсув -180 градусів, то не буде ніякої влади на виході. Таким чином, щоб отримати 2 Вт виході ми повинні мати два рівних по амплітуді і рівних входи фази. Який може бути досягнуто шляхом changeing довжина лінії передачі на вході. Але що може бути ефективним способом для досягнення цієї мети? ::: Ідея:::

Ваші спостереження вірні. Фазировка (довжини лінії) повинні мати на увазі. Ось чому в підсилювач потужності дизайн крайніх зусиль приділяється відповідності фаз між двома шляхами, що включає фази до підсилювачів (Баланс від сплітера і рівні довжини лінії) і фазовий зрушення через підсилювачі і рівні вигоди в них.

"Whre люди використовують довільні лінії електропередачі довжиною для підключення 2-х джерел." Просто хотів би зазначити, що якщо ви поєднуєте на "різні джерела", як я зрозумів з ваших коментарів вище, то немає жодного способу, щоб об'єднати їх у фазі взагалі, так як джерела різні і несуть різну інформацію фазі ... і т.д. Єдиний спосіб досягти макс поєднання посилення, якщо два сигнали, разом узятих, на 100% співпадає по фазі, формі, передається інформація .. і т.д. Як правило, це вірно, якщо у вас тільки одне джерело сигналу, то ви поділяєте це джерело з спліттер, а потім спробувати об'єднати їх назад (можливо, після посилення) з комбайнером. Тільки в цьому випадку вам потрібно турбуватися про синхронізму двох сигналів в суматорі. Якщо у вас є два різних джерел (як приклад два генератори HP сигналу) немає жодного способу, щоб об'єднати їх з суміщенням отримати, якщо вони не transimitting ж інформацію, і вони фазового автопідстроювання разом, а не тільки частота заблокована. Якщо ви говорите тільки чистий синус сигналів (CW singals або сигналів без якого-небудь дані у своїй фазі), то так, відповідний їх фази з відповідною довжиною Трансмісія ліній важливо отримати поєднання вигоди. Сподіваюся, я вас зрозумів correctl ...

Вище повідомлення описує класичну 6 дБ втрат для неоднакових сигналів. З одного входу два порти бік одного порту сторона 6 дБ втрати, якщо інший з двох входів лівого борту не співпадає з першою. У деяких випадках, наприклад, антенних решіток, нерівної довжини зсуву лінії кута головного променя. Іншими словами, сигнали з іншого боку тепер є правильна комбінація зсуву фаз між антеною елементів (через відмінності довжина шляху), а також відмінності довжина лінії перебуває у фазі на вході суматора.

[Цитата = Gemini1706] "whre люди використовують довільні лінії електропередачі довжиною для підключення 2-х джерел." [/ Цитата] На WLL, GSM застосування мереж в різних будівлях. Багато інших випадках. [Цитата = Gemini1706] Просто хотів би зазначити, що якщо ви поєднуєте на "різні джерела", як я зрозумів з ваших коментарів вище, то немає жодного способу, щоб об'єднати їх у фазі взагалі, так як джерела різні і несуть різну інформацію фазу ... і т.д. [/ цитата] Та немає ніякої можливості. [Цитата = Gemini1706] Єдиний спосіб досягти макс поєднання посилення, якщо два сигнали, разом узятих, на 100% співпадає по фазі, формі, передається інформація .. і т.д. Як правило, це вірно, якщо у вас тільки одне джерело сигналу, то ви поділяєте це джерело з спліттер, а потім спробувати об'єднати їх назад (можливо, після посилення) з комбайнером. Тільки в цьому випадку вам потрібно турбуватися про синхронізму двох сигналів в суматорі. Якщо у вас є два різних джерел (як приклад два генератори HP сигналу) немає жодного способу, щоб об'єднати їх з суміщенням отримати, якщо вони не transimitting ж інформацію, і вони фазового автопідстроювання разом, а не тільки частоти заблокований. [/ Цитата] І Саме тут лежить моє запитання. У такій ситуації, як об'єднати такі сигнали arbitray ефективно?

Існує жодним чином об'єднати їх без втрат або іншій формі. Напівпровідникові отримати дешево. Візьміть 6 дБ втрат у пасивній комбайнера. У деяких ситуаціях ізоляції головною турботою. Наприклад, в об'єднанні двох сигналів для вимірювання IMD. Вирівнювання петлі генератора сигналів буде remodulate неправдиві бічні смуги на його сигнал, якщо інший сигнал впроваджено у виробництво на неідеальної ізоляції комбайнера.

"І саме там знаходиться моє запитання. У такій ситуації, як об'єднати такі сигнали arbitray ефективно ?"... Як претензійний сказав, немає ніякого способу об'єднати без theoritical втрати (-3 дБ на сигнал) + додано втрати через неідеального комбайнера. Пізніше, додав втрати через неідеального комбайнера, може бути зведене до мінімуму, використовуючи короткі рядки в / outfrom комбайнера, щоб мінімізувати діелектрика / мідь втрати. Крім цього, мало що може зробити .. Зокрема, нічого особливого, що не має нічого спільного з ФАЗА можуть мінімізувати втрати. Фазі знаходиться поза причини втрати, так що нічого про це багато можна зробити, щоб мінімізувати втрати ... Надія, я розуміння вашої точки правильно ...

Я також думав simillar речі. Кошти не існує способу, щоб уникнути, що втрата влади, а не тільки влада, інформація, що міститься на двох вхідних можуть також може бути lossed або перекручених в ці типу додавання. РФ [забавно]::: ідея::: [цитата = претензійний] Існує жодним чином об'єднати їх без втрат або іншій формі. Напівпровідникові отримати дешево. Візьміть 6 дБ втрат у пасивній комбайнера. У деяких ситуаціях ізоляції головною турботою. Наприклад, в об'єднанні двох сигналів для вимірювання IMD. Вирівнювання петлі генератора сигналів буде remodulate неправдиві бічні смуги на його сигнал, якщо інший сигнал впроваджено у виробництво на неідеальної ізоляції комбайнера. [/ Цитата]

[Цитата = G86] інформація, що міститься на двох вхідних також може бути lossed або перекручених в ці типу додавання. РФ [забавно] [/ цитата] Немає інформація не буде спотворена, якщо ви об'єднаєте два різних сигналу на тій же частоті, що дуже малоймовірно, що ви хочете зробити це .. Але справжнє, РФ смішно:)

Пасивний суматор є лінійної системи. Це означає, що кожен вхід буде з'являтися на виході з амплітудою, коефіцієнт втрат і коефіцієнт фазового зсуву. Там не буде IMD типу додав сигналів на виході.

одна з можливостей для поліпшення ефективності об'єднання полягає в додаванні фазовращатель на один вхід суматора, а для регулювання фази до максимальної потужності досягається при загальній вихідний. Очевидно, що це працює, якщо обидва входи знаходяться на тій же частоті.

Існує спосіб отримати розчісування втрати значно менше, ніж 3 дБ типові втрати на сигнал для об'єднання двох сигналів з різними частотами: Використання фільтрів порожнину, де ви налаштовуєтеся одного фільтра на signal1, а інший фільтр для signal2, потім з'єднати їх з регулярної простий TEE коаксіального з'єднання або щось. Цей метод був використаний в старі часи cellualr об'єднати десятки сигналів через масивні дорогі структури порожнини. Це більше не використовуються. Крім того, вони мали звичай мати порожнину фільтри контролюються двигуни для автоматичної настройки фільтрів для бажаної частоти сигналів, але ви знаєте, вартість цього sturucture + Двигуни + контроль не виправдано в порівнянні з вартістю всього лише додавши декілька пристроїв влада ваш станцій і жити з 3dB втрата для двох сигналів (звичайно, ви не можете об'єднати більше двох, навіть не маючи набагато більший збиток) ... Повідомте нам, якщо вам потрібно більше інформації. Cheers.

Близнюки, якщо я правильно зрозуміла, порожнини комбайнера Ви згадуєте, є діплексеров, пасивне пристрій, що використовується для окремих Rx / Tx частоти в системах двосторонньої друку. Звичайно, це працює при використанні сигналів на різних частотах, і збиток від загального порту на будь-який з двох інших є (або має бути) дуже низька. Однак вона не може бути названо правильно комбайнера, так як я думаю, що вона не може працювати з сигналами, що працюють на тій же частоті, і навіть при тому, що проблема фазі все ще присутній. Справді, якщо я добре пам'ятаю, в діплексеров переходу, якщо ви використовуєте шляху в f1 між портами 1 і 2, то порт 3 (розроблений на f2) представляє відкритий опір ланцюга при F1, щоб перехід, так, щоб вона не "бачив". Те ж саме відбувається між портами 1 і 3 на f2. що стосується

Вірно. Дві смуги пропускання повинна бути далеко один від одного так, що фільтри можуть мати гідну групу перехідного періоду. Це технічно не комбайнера, але корисний для здачі двох сигналів самих різних частот на той же провід. Економічно це набагато дорожче, ніж додаткові 6 дБ напівпровідникових підсилення для малих сигналів. Для подачі сигналів, таких як телестудії, це дешеве рішення для розміщення двох передавачів на одній антені.

Hoe abput на високопродуктивних матеріал надпровідника в якості фазовращателя? Це зменшить втрати сигналу, правильно?

1. Ви, хлопці, кажу про ту ж частоті або іншій частоті? Якщо ви комбінуючи різні канали, немає ніяких проблем фазі матчу. Якщо ви говорите про ту ж частоти, фазовращатель може допомогти. 2. 3 дБ втрат у зв'язку з дільника wilkson. Існує жодним чином, щоб піти з цього проекту. 3. IMD в результаті об'єднання у зв'язку з тим, вихідний каскад джерела сигналу є нелінійними та ізоляції в комбайнера проектування є недостатнім. Ізолятори можуть бути використані в цьому випадку. мої два цента. З повагою, mwpro

Цей потік був неактивний деякий час ... насправді довгий час ... але я сподіваюся, що я можу оновити її і створити певний інтерес до неї знову. Конкретно моє запитання про заяву претензійний зробили Ви згадуєте, є "класичні 6 дБ втрати на кожну сторону при об'єднанні неідентичних сигнали ..." Далі в тому ж потоці Gemini1706 посилання той же коментар, але волає 3 дБ на сигнал. Яке з наступних тверджень є правильними для 2 ходові комбайнера неоднакових сигналів: 1. Якщо втрати 6 дБ на сигнал, то моя ізоляція резистора повинна розсіювати 75% від кожного сигналу. Наприклад, комбінуючи два 1 Вт неідентичних сигналів в суматорі, резистор знадобиться для розсіювання 0,75 Вт мінімум (на вході) на додаток до диригента і діелектричні втрати. 2. Якщо втрати 3 дБ на сигнал, то за той же сценарій, 0,5 Вт мінімум (на вході) будуть втрачені на додаток до інших втрат. Дякуємо за роз'яснення та допомогу у моєму розумінні влади об'єднання.

в об'єднанні двох сигнал @ же частотах давайте припустимо, що вхідна потужність 6 Вт перший розкол і об'єднати, ніж з двома пристроями 12 ватів так pratcically, скільки енергії я можу отримати від ідеальному нагоди 24 ват, припускаючи, що пристрої підсилення 5 дБ в будь-якої ідеї про способи реалізації перебудовуються фазовращатель на вході, щоб зменшити невідповідність. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back