Як викликати Assura в Cadence DFII рамки роботи

P

Prasanna Kumar

Guest
Привіт, я працюю на Cadence Virtuoso платформи і я Assura як автономний програмного забезпечення. Тепер я хочу викликати Assura в Віртуоз платформи, щоб я міг використовувати його для DRC, LVS. Будь ласка, скажіть мені кроки, як це робиться. завдяки, в advanece стосується Prasanna

Привіт метод для цього в документі Установка Cadence включені Assura. Подивіться на chapters2and 3 для Детальна інформація про створення правильних змінних так, що ви отримаєте меню Assura в меню Макет Віртуоз

привіт, де він може бути завантажений? Не могли б ви поділитися? спасибі! [Цитата = Prasanna Kumar] Привіт, я працюю на Cadence Virtuoso платформи і я Assura як автономний програмного забезпечення. Тепер я хочу викликати Assura в Віртуоз платформи, щоб я міг використовувати його для DRC, LVS. Будь ласка, скажіть мені кроки, як це робиться. завдяки, в advanece стосується Prasanna [/quote]

Я слідував кроки, які наведені в installatoin керівництва, такі як 1. Оголошення ASSURA_HOME змінної, 2. Надання права шляху, але на останньому, в CIW вікно, то воно dislpays "Assura не була встановлена в цій ієрархії". Справжнє Я використовую Assura як самостійний інструмент тільки

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back