Як визначити харчування / заземлення Pad номер в чіп?

C

clifftsai

Guest
Привіт: Як я можу використовувати більш точний аналіз чи дії, щоб визначити число VDD / VSS (харчування / заземлення), я повинен мати в CHIP поставляти достатньо струму і потужності для CHIP ядра і I / O панелі. Існують два види харчування Pad в цілому. (1) VDD / VSS для ядра. (2) VDD / VSS для вводу / виводу Як визначити їх кількість. спасибі!

Я написав досить великий список рекомендацій, але це f. .. Сервер входу мене, і все було втрачено. Отже, ще раз коротко: Є recommendadion для вашої бібліотеки вводу / виводу надаються постачальником, також використовують спеції для імітації SSO та ефектів пакета inductancy. Я взяв завжди більше, ніж колодки PWR вийшов з вищевказаних ключових розрахунків: Ви повинні потужності оцінка, ІК падіння аналізу на рейки і державних меж, щоб мати можливість покластися на Ваш вибір часу аналізу.

Число мережевих майданчик в основному вирішується макс. Постійного і змінного струму. для аналогового ланцюга, постійний струм має важливе значення, так і для цифрової схеми змінного струму important.One пару VDD / VSS колодки (60umx60um), макс. ток 60 мА о. Генеральний, принаймні 20% маржі буде надана.

як визначити потужність кільце і захисним кільцем шириною в чіпі? Я чув, що існує формула, не хто-небудь знає, як розрахувати?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back