Як визначити розмір в мікрополосковая антена

C

cybcad

Guest
Я хочу створити круговою поляризацією мікрополосковая антена на 2.4g діапазон, чи існують які-небудь вільне програмне забезпечення для розрахунку розміру заплатку і корму position.can хто допоможе мені?

заранее спасибо

www.zeland.com просити суд про IE3D
або взяти Sonnet Lite для вільних від www.sonnetusa.com

обидва цих двох ідеально і IE3D має приклади патч патч antenas і масиви проектування.

розмір антени в значній мірі залежить від операційної frequncy і певною мірою від типу використовуваного матеріалу підкладки (діелектрична константа), а також висота субстрату.Є досить вирази для регулярних sheped антени (прямокутні, круглі, трикутні і т.д.).ви можете передати їх в будь-якій гарній книзі за мікрополосковая антен (наприклад, широкосмугових антен з мікрополосковая р Кумар і
К.О. променів).про стан годувати Є ніяких точних формул,
то точне положення має бути оптимізована Ітеративний.і у відношенні cirular поляризація додаткова методи повинні бути використані, як з використанням двох каналів або квадратної форми патчей так далі.

Для моделювання антен U можна використовувати комерційно доступні програмні як ie3d, hfss, ansoft дизайнер і так далі.ie3d, як відомо, достатньо точними для мікрополосковая антена і evaluaton версія якого кабіна бути ефективно використані.

З повагою
mstripman

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back