Як визначити землю площини в HFSS

S

shanon18

Guest
Всім привіт, я роблю деякий моделювання про striplines в HFSS.У мене є сумніви, є 2 землі літаки в Полоскова, як я повинен визначити їх як же напругу? І як налаштувати збудження?Thank U ~

Kaspersky Lab informuje o rozprzestrzenianiu nowej szkodliwej aplikacji za pośrednictwem facebookowego czata. Użytkownicy są nakłaniani do wysyłania SMS-ów na numery o podwyższonej opłacie.

Read more...

Привіт shannon18,
Перш за все, я не отримав, чому ви хочете призначити напруга на землю літак, але я можу відповісти, як можна призначити порушення, якщо у вас R з використанням наземних площині як тривимірний об'єкт Просто ви повинні призначити своїх матеріальних цінностей деяких металів, як мідь, або, якщо ваш літак землю два мірних 'Вибрати площину об'єкта, який потрібно призначити в якості підстави площині і призначити порушення як "деякі" досконалої площині Е ", як річ буде знаходитися там в HFSS я забув точне Слово тому вибирайте все там у порушенні LLIST з буквою E "

Існує немає поняття грунту в HFSS.В інших
словами, збудження між двома провідниками
і ніхто не посилається ні до чого.Вони
чомусь вважаються похідними.
Таким чином, в обох площинах striplines повинен бути підключений
за визначенням порту чи з'єднання при використанні
VIA.

Ваше питання перед собою.Відповіді немає.Я рекомендую вам поговорити з одним з інженерів Застосування Ansoft's.Можливо, ви захочете подивитися на зосереджених, хвилі і термінал порту, "шапочки", а також різні форми опору, що розрахунки (пошук на допомозі лінії) може приймати.Вони також керівництво користувача (на 10,0), що корисно.(Версія 11 Керівництво ще не випущений.)

Привіт друзі
У мене сумніву 1.
У стрічці лінію ми повинні забезпечити збудження, як показано на малюнку вище
Якщо ні, то як забезпечити.Чи можна завантажити будь-яке зображення.
Спасибо
ABhishekabs
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Моя перша реакція на ваші Fugure є те, що порт дуже малий.Я хотів би, як мінімум, хочуть приховати діелектрика.Порушення повинно бути Fron одного з літаків на землі в центрі не земля-земля, як зазначено.Як я вже казав раніше becareful вузла Ve.термінал порту.Вас також можуть розглянути, якщо ви хочете "фон" або вакуум навколо Полоскова.

Завдяки azulykit
Ви вирішили моя плутанина про порушення порту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back