Як вибрати розміри микрополосковой від 2 компоненти?

L

liberal

Guest
в оголошеннях моделювання, я побачив, що два componts пов'язані мікрополоскових, але коли я моделювати схеми, я тільки використовувати wire.i хочете знати, як представити провід з микрополосковой, як вибрати ширину і довжину мікрополоскових між двома componts.thanks

будь ласка, ваше запитання більш ясним. в будь-якому випадку, якщо ви запустите ADS і відкриті схеми сторінки, то ви можете піти в бібліотеку і мікрополоскових виберіть Mlin і місце в СЧ і змінити ш и л до того, що ви хочете.

нормально. у знати, в низькій частоті друкованої плати, проведення між двома компонентами тільки дроти, його ширини і довжини мають незначний вплив на circuit.but в РФ PCB, ми повинні прийняти їх до уваги, так що я хочу знати, як вибрати його ширині і довжині? ок? подякувати U

Є деякі стандартні формули, які забезпечують ширину і довжину мікрополоскових в залежності від типу використовуваного субстрату, товщина мідної оболонки. Вони призначені для більш високих частотах. Щоб відповісти на ваше запитання, ширина треку буде залежати від того, скільки постійний струм буде текти через .. відвідайте веб-сайт Роджерс і у них є калькулятор для цієї мети. Це також пояснює температури.

У схемах РФ мереж лінії використовуються для підключення схема етапів з певними відповідності характеристик (мікрополоскова, з планувальник РГ, ...). Ніяких проводів використовуються

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back