Як вибрати поєднання PVT?

I

IC_Lee

Guest
Привіт, все, що я новачок у проектуванні аналогових ІС. У мене є два питання тут. Я хочу знати, як вибрати розумне поєднання PVT (процес, напруга живлення, температура). Які комбінації, необхідні для запуску симуляції? І тоді мій чіп повернувся з ливарного буде добре працювати. У чому різниця між усіма видами процесу умови (такі, як типові, SS, FF, SF, FS, і т.д.)? Як модулювати ваша конструкція адаптуватися до будь-якої зміни PVT? Спасибі за будь-яку відповідь!

Я завжди запустити три моделювання, щоб перевірити схему. Типовий випадок: TT, VDD +0%, 40 градусів Найгірший варіант: SS, VDD-10%, 125 градусів Кращий випадок: FF, VDD +10%, -25 градусів

Згідно операції умовної, наприклад. VDD + / -5% достатньо.

[Цитата = кремнію] Я завжди запустити три моделювання, щоб перевірити схему. Типовий випадок: TT, VDD +0%, 40 градусів Найгірший варіант: SS, VDD-10%, 125 градусів Кращий випадок: FF, VDD +10%, -25 градусів [/quote] Я також запустити ці три, але я не знаю, чи є вони достатньо для всіх конструкцій.

Я думаю, u'd краще спробувати все моделювання кутів: TT + 55 FF - 25 FF + 110 + 110 SS SS - 25

Це залежить від того, як ваша конструкція та додатків. Насправді є ще один пост обговоренні цього питання, якщо пам'ять не підводить мене. Ви можете шукати для нього:) З повагою, jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back