S
saulbit
Guest
Я проектування схема працює з 9 кГц ~ 30 МГц, у тому числі кілька атенюаторів, два SPDTs і один підсилювач, який всі повинні деякі зсуву постійного струму. Я використовую деякі 10й 0805 MLCC capciators для пов'язаних capciators в передачі сигналів мікрополоскових. Однак, я виявив, що навіть підсилювач може працювати в нормальному режимі від 9 кГц до 30 МГц, коефіцієнт посилення по всьому варіюється від 0 дБ до 12 дБ, як від 9 кГц до 30 МГц. Так я перевіряю кожен крок з відкритим коаксіальний кабель, отримуючи, що вносяться втрати пов'язаних конденсаторів викликає посилення віднімаються. Тому я використовую 10й 0805 конденсаторів, як і раніше виникають страшні втрати. При більшому значенні конденсаторів, втрата стає менше. Тепер справа доходить до мого питання: 0805 capcacitors випадку MLCC мають найбільшу цінність з 10й, так що зусилля я повинен зробити? Займаючись великих конденсаторів значення або просто зробити 10й конденсатори parrelleled? Або хтось сказати мені, іншим шляхом? Дякуємо.