Як вибрати вибірки конденсатора

L

lhlbluesky

Guest
в конвеєрних АЦП, як правильно вибирати вибірки конденсаторів для кожної стадії?воно обмежене теплового шуму і DR?Але яким чином?що оптимальне значення ХС S / H, і перший етап?

з метою зниження енергоспоживання, конденсатор масштабування може бути використаний.Але як вирішити коефіцієнт масштабування?і це ж для всіх етапів?

Крім того, як вибрати З и л CMOS Switch?Ь Lmin?і як вибрати?Чи є причини?

PLS мені допомогти.дякує всім ворогів відповідь.

Для конвеєрного АЦП, розмір вибірки конденсатора диктується тепловий шум.
SNR = ˛ (VFS ˛ / 8) / (кТ / Cs)

і SNR = 1,5 √ 2 ^ n
Прирівнюючи наведених рівнянь дає Cs = 12kT.2 ^ (2n) / VFS ˛
Так, наприклад N = 12 і VFS = 1В потім Cs = 0.833pF
Це мінімальна конденсатора вам потрібно.На практиці це, як Cs 2-3 рази вище.

Конденсатор масштабування:
Для цього в такий спосіб: "Cline сірий" папір.Вони прийшли до висновку, що оптимальний фактор масштабування зворотного межстадіал вигоди.Для 1.5-b/stage, коефіцієнт масштабування конденсатора 1 / 2.Так, якщо перший етап Cs = 1pF, потім 2 етап Cs = 0.5pF так далі і тому подібне.Звичайно ви не можете масштабувати його до нескінченності.Чому?

Комутатор:
Ви обираєте W / L, щоб час встановлення Перемикач не втручатися у врегулювання ОУ.

Я сподіваюся, це допоможе вам у вирішенні грубої параметри.
Привіт,
/ Номан

для консервативних дизайнера теплового шуму через перемикача 4kT/Cs для зразків і посилення фази і повністю диференціальна структура.

на стійкість перемикач уповільнює швидкість підсилювача, BWeff = BWorig / (1 GM * RON).

Завдяки Усман Хай і jiangxb.but чому 4kT/Cs? Це тому що є 4 конденсатори (2 CS і 2 Cf, і Cs = CF) для повністю диференціальна структура і 1.5bit на сцені?

Крім того, є 9 етапів у всьому, а 8 ступенів Cs і СР (за винятком S / ч в передній частині), то як розглядати тепловий шум цезію і СР повністю? SNR = S / R, то яким чином розглянути і S R відповідно?

PLS пояснити me.thanks.Додано через 3 хвилини:Крім того, як розуміти BWeff = BWorig / (1 GM * Рон) для на-опору перейти?

Схоже, вам не вистачає очок.
4kt/Cs відбувається тому, що згадані вхідний тепловий шум з-за розширення конденсатора плюс шум з-за операційних підсилювачі.Ось чому jiangxb згаданих 4kT/Cs.

Розглянути шуму через всі конденсатори ви повинні знайти згадані вхідний шум (як я вже згадував вище).

Що стосується SNR = S / R, то як розглядати S та R відповідно?Я починаю сумніватися, що ви розумієте основи.SNR є співвідношення сигнал
/ шум.Вам потрібно повернутися назад і читати основам я думаю.

На жаль, я зробив помилку, SNR = S / N;

Як згадувалося вище, 4kt/Cs відбувається тому, що згадані вхідний тепловий шум з-за розширення конденсатора плюс шум з-за операційних підсилювачі, але навіщо?Як отримати цей результат?Потім загальна вартість потужності шуму від АЦП є К.Т. / Cs або 4kT/Cs або будь-якого іншого значення, і чому?

PLS поясніть мені clearly.thanks.

4kT/Cs є тепловий шум перемикач на опір тільки.один кТ / Cs поставляється зі зразка фазу, а інша кТ / Cs від посилення етапі, так 2kT/Cs.Потім він у два рази через повністю диференціальна структура.на точність розрахунків під час посилення етап Шум також функції ГМ (операційні підсилювачі's крутизни) і Рон (перемикач на опір), але консервативні та максимальне значення кТ / Cs.вище розрахунок позову інтегратор, який може бути змінено в посиленні функції скидання інтеграції конденсатора за цикл.

Це означає, в грубий розрахунок SNR для АЦП, N = кТ / Cs, це правильно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back