Як біт синхронізації в бездротових commnunication реалізована в цифрових ІС?

F

fanshuo

Guest
Привіт, я хочу, знаю, як біт-синхронізацією в бездротових commnunication реалізована в цифрових ІС. Я перевіряю якісь папери з IEEE, але всі вони для високої швидкості передачі даних додатків, скажімо, кілька сотень Мбіт / с Я більше зацікавлений в декількох Кбіт / с швидкість Хто-небудь може рекомендувати деякі документа або книги, які можна називають? Спасибі, хлопці!

За допомогою цифрової PLL. Я зробив це в мікроконтроллер і що ви робите, це взяти таймер і захоплення зареєструватися і кожного разу ви отримуєте перевагу використання захоплення зареєструйтесь, щоб повторно завантажити таймер ...

Я хочу знати більше деталей про те, що подобається, як багато різних видів реалізації sychronization? Або різні ФАПЧ? те, що плюси і мінуси ....

Привіт, Ви робите цифровий PLL, що отримані з потоку даних і ФАПЧ блокується на потік даних, а також буде регенерувати годинник з потоку даних. PLL може бути реалізований в аналоговому або цифровому вигляді. У цифровій області, ви можете реалізувати його в програмне забезпечення або устаткування (ворота, логіка і т.д.). Таким чином, її від вас, щоб зробити вибір, найбільш IEEE робіт, ймовірно, буде потрібно FPGA або CPLD, оскільки вони вимагають швидкості, але так як вам потрібно всього лише порівняно низькій швидкості, програмна реалізація можлива. Якщо використовувати для бездротового зв'язку, ви повинні взяти до уваги, що PLL потрібен час, щоб відновитися годинник для цього ваша передача повинна бути передувати 10101010 преамбулу досить довго для того, щоб отримати PLL заблоковано!

Завдяки Paulholland, я знаю, що років маю на увазі. Але мені дійсно потрібно більш докладне обговорення реалізації різних ФАПЧ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back