Як боротися з дрейфуючих як він допомагає насичувати конденсатор?

G

go2tariq

Guest
Шановні панове, я працюю з підсилювача заряду і хочуть використовувати в чистому вигляді інтегратора. Просто цікаво, якщо хтось може запропонувати, як мати справу з дрейфуючих Тому що він допомагає насичувати конденсатора. Будь запропонувати ОУ з застосуванням електрометра з низьким струмом зміщення і дрейфу нуля. Будь-яка пропозиція в зв'язку з цим з високо оцінені. З повагою, Тарік

Що таке застосування, чорно-біла? Існує не ідеально інтеграторів, ви завжди будете мати, щоб змінити свій конденсатора.

Я розумію, я хотів би використовувати геркона реле. Але напруга зсуву і низький струм зміщення призводять конденсатора до насичення.
Що таке застосування, чорно-біла? Існує не ідеально інтеграторів, ви завжди будете мати, щоб змінити свій конденсатора.

Якщо Ви шукаєте певну частину, Є багато продавців, які можуть забезпечити такі, наприклад, зв'язок AD8608, він 200fA зсуву та поблизу 20uV зсув. Але все-таки це не усуне паразитарні зарядки конденсатора. Ви повинні поставити перемикання конденсаторів і розряду між вимірами. Ви можете пізніше, калібрування системи на наявність помилок. Я сподіваюся, я зрозумів ваше запитання правильно, і це допоможе.

... як боротися з дрейфуючих ...[/] кошторис для інтеграції мкс імпульсів струму (приймач випромінювання) ми використовували дуже високоомних резисторів * (1 .. 10 ГОм) паралельно з інтеграцією конденсатора - постійна часу як і раніше в порядок мс (C = 1pF). Зсув струмів в порядку нА то зсув вихід лише деякі MVS. * Скло вбудованого резистора на [я] Teflon ® [/I] ізолятори

Спасибі Стіву за вашу відповідь. Я знайшов щось цікаве, що, якщо я використовую конденсатор (10 PF), щоб зупинити постійного переживає, а потім використовувати інтегратор струму. Існує не насичення на всіх. Біт дрейфуючих є, але я думаю, що це з-за шуму навколо. Будь-які коментарі або cirticism за цією схемою буде оцінено.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back