Як автоматичної маршрутизації на рівні схеми (схема віртуоз)

F

faizalism

Guest
Привіт всім, мені потрібно підключити кілька кварталів разом з тією ж мережі. Так що будь-який сценарій, який можна використовувати для автоматичної маршрутизації для цього мережу по схемі рівні? Спасибі,

Вам не потрібно направляти їх разом. Просто маркувати всі дроти вузол з тим же ім'я вузла.

Якщо всі пристрої в схемі «зв'язаний по імені" Ви можете уникнути схеми на всіх! Покладіть вашу схему в список з'єднань. Але, будь ласка, використовуйте для hashcodes наприклад імена та імена мереж. Щонайменше склеп отвір ланцюгів. Схема плану і креслення зв'язок є візуальний стиль пояснень. Є також specfic керівництва стиль, використовуваний в 70-80-х років на борт зразки, а також для IC конструкцій. Не використовувати їх потрібно просто опинитися в шифрация ланцюгів. Схеми є для людей, щоб пояснювати і просвіщати. По крайней мере, для себе. Якщо термо сі інших намірів, будь ласка склепі.

Ви маєте рацію rfsystem. Але мені потрібно представити схему розташування в команді, де більшість макетів юніорів. : (

Тому, щоб зрозуміти, маршрутизації не є частиною деяких розміщення інформації на рівні пристрою. В цьому випадку ви робите насправді preplacement, уникаючи перетину мереж, так що схема пристрою рівня виглядає більш приємно. Скупавшись в даному випадку потрібно вже кілька каналів маршрутизатора. Я знаю, що algos висококваліфікованих регулярний канал маршрутизатори макет з 90-х років. Але на рівні блоків в схему маршрутизації з безкоштовним розміщенням прямокутників важко математики. Так що я думаю, що код буде дуже багато часу. Такий код не буде цікаво, але методи Wich зробити цю роботу складніше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back