Як автоматичного включення комп'ютера?

M

mImoto

Guest
Здравствуйте, я хотів би, щоб комп'ютер автоматично запускається, коли воно має потужність від 220 ліній без натискання на кнопку включення. Хто-небудь, як це зробити? Де я можу знайти інформацію про кнопку живлення в комп'ютері, я кажу це, тому що в багатьох комп'ютерах, якщо Windows працює, ви не можете відключити комп'ютер від кнопки живлення, потрібно закривати вікна в першу чергу. Спасибі велике, mimoto

Теперішній, більшість ПК підтримка automaticlly харчування без натискання кнопки живлення 220В, коли це on.Please перевірити настройки BIOS item.Usally цей пункт під назвою "Включення після збою харчування", а тільки настройки цієї функції як о. І не повним завантаженням, щоб зробити цю функцію функцією. Вторинні, якщо ви хочете, щоб натиснути кнопку живлення, щоб вимкнути систему в windows.you повинні переконатися, що BIOS вашого комп'ютера підтримує інтерфейс ACPI complaint.If так, ви можете включити цю функцію при включенні опції контролю panal і виберіть Adance.Then ви побачите, що ваш хочуть. Basiclly, ви отримаєте все, якщо хочете, щоб ваш комп'ютер підтримує BIOS. Сподіваюся вам допомогти.

привіт ... Якщо ваш BIOS не підтримує автоматичного запуску потрібно рішення шосе, 0)) просто обійти ваші влади на кнопку з конденсатором і він буде робити цю роботу .. що стосується скасування

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back