Які Netlist і RTL?

E

engrbabarmansoor

Guest
Може хто-небудь чітко пояснити, що список з'єднань і RTL?

Привіт Engrbabar верхньої дизайн рівнів, які зазвичай у писати в VHDL т Verilog. може бути RTL рівні .. але жировик у sysnthesis це за допомогою синтезу таких інструментів, як дизайн компілятора ми отримуємо список з'єднань воріт рівні. що фактично означає список всіх з'єднань на рівні транзисторів. RTL є вищим початкового рівня .. Будь ласка, дайте мені знати, якщо я помиляюся, Суреш

[Цитата = research235] Доброго Engrbabar верхньої дизайн рівнів, які зазвичай пишуть в U т VHDL Verilog. може бути RTL рівні .. але жировик у sysnthesis це за допомогою синтезу таких інструментів, як дизайн компілятора ми отримуємо список з'єднань воріт рівні. що фактично означає список всіх з'єднань на рівні транзисторів. RTL є вищим початкового рівня .. Будь ласка, дайте мені знати, якщо я помиляюся, Суреш [/ цитата] це список з'єднань у ворота і заданого рівня блоків я думаю.

RTL просто означає Register Transfer Logic. Як розширення каже, що це означає, що дані передаються між регістрами / В'єтнамки. Скажімо, наприклад, якщо в дизайні ми хочемо спілкуватися між двома блоками з B1 до B2. Тут ми будемо передавати дані з B1 до тригера, а потім до B2. Такий спосіб взаємодії згадується як RTL. Netlist відноситься до фактичної реалізації особливу логіку або дизайн & ц взаємозв'язку. Це може бути графічне зображення (наприклад, що ми бачимо після синтезу в DC) або може бути написаної, як і в SPICE. Той, який ми бачимо в постійного струму ворота список з'єднань і в SPICE є транзистор список з'єднань.

Netlist і отримати після синтезу RTL.Its ворота рівня еквівалент RTL (без затримок)

Без затримок? Там не повинно бути яких-небудь затримок у RTL або список з'єднань. Затримки визначаються терміни інформацію в бібліотеці уявлення фізичного чіпа.

RTL: Функціональність пристрою написані на мові, як Verilog, VHDL. Її називали RTL, якщо він може бути синтезований, що це може бути перетворений у ворота опис рівня. Netlist: Ви отримуєте список з'єднань після синтезувати RTL. Це ворота рівня опису пристрою. Високий рівень звітності в RTL будуть перетворені у ворота рівні. Наприклад, якщо були перетворені в мультиплексор .... Для терміни Netlist simultion використовується з SDF (містить затримку інформації)!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back