Які Mathmatics і фізика мені потрібно дізнатися DSP?

M

m_Hadad

Guest
привіт evreyone, я хочу знати, які mathmatics і фізика мені потрібно знати, щоб мати глибокі знання в цифрової обробки сигналів. (книга імен, якщо це можливо). в мене немає фону в м engineering.i 'студент факультет комерції і програміст. я бачив дві книги, названий Introuduction до mathmatics і розширений Mathmatics я думаю, для Openhiem або Shieffer. так може хто-небудь порекомендувати хорошу книгу для навчання що мені потрібно мати хорошу фірму на DSP?

Get 'сигналів і систем' по Оппенгейм, щоб почати. Текст більш-менш повними, але все ж знання вищої математики буде вигідно.

Лінійна алгебра, перетворення Фур'є і основні статистичні буде достатньо. Openhiem є біблією для DSP. Настійно рекомендується. [Цитата = m_Hadad] привіт evreyone, я хочу знати, які mathmatics і фізика мені потрібно знати, щоб мати глибокі знання в цифрової обробки сигналів. (Книга імен, якщо це можливо). У мене немає фону в engineering.i ' м студентом факультету комерції і програміст. я бачив дві книги, названий Introuduction до mathmatics і розширений Mathmatics я думаю, для Openhiem або Shieffer. так може хто-небудь порекомендувати хорошу книгу для навчання що мені потрібно мати хорошу фірму на DSP? [/ цитата]

спробуйте цю книгу Цифрова обробка сигналу І. Г. Proakis і Manoalkis

Привіт, для DSP та інші пов'язані речі ви повинні основний упор робиться на перетворення, тому що ми в основному пов'язані з частотній області і моделі тимчасовій області. Тому я пропоную вам пройти через перетворення Лапласа, Фур'є, Z перетворенням, Для elementry рівня проходять комплексні числа. Завдяки шейху Сарфраз

Краще ви дізнаєтеся сигналів і систем, перш ніж намагатися DSP. Це було б більш корисним і зробити DSP легко. Я пропоную вам переглянути ряд Фур'є, обчислення, LT, г-перетворення і теорії матриць. DKK

якщо й думають кодування весело разом з навчання основам DSP потім Sanjit.k.mitra дійсно book.u початківців потрібно чистити Z-перетворення, перетворення Фур'є і ряд, синтетичні поділу.

Для мене найбільш корисним: DSP практичний підхід до Jerwis & Ifeachor Не надто багато математики ... Це пояснює фізичний зміст рівнянь, whih є найважливішим у DSP ...

немає необхідності читати спеціальну математики для dsp.u читати книги openheim або proakis безпосередньо.

Я згоден з коментарем, що це було б здорово, щоб дізнатися сигналів і систем, перш ніж ви дізнаєтеся DSP для більш глибокого розуміння основних математики вам доведеться зіткнутися. В іншому випадку ви будете тільки вчиться купу правил і алгоритмів, не розуміючи тій підставі, що зв'язує їх. Сигнали і системи потребує інтегрального числення.

HI немає необхідності фізики для DSP, але U ВГА в Knw багато прим інтеграції та sumation функції

Почнемо з сигналів і систем, Оппенгейм і Шаффер

Для просунутих матеріал, як масив обробки сигналів ... Вам потрібно лінійної алгебри. Кращий спосіб навчитися: Годинники лекцій Гілберт Стренг це відео на MIT OpenCourseWare, і забрати його книги .... Аналогічно ви можете просто дивитися сигнали і системи лекції, а потім DSP лекції з webcast.berkeley.edu. Сподіваюся, що це допомагає.

(1) Сигнали і системи (згортки, LTI системи, перетворення Лапласа, перетворення Фур'є, Фур'є) (2) Лінійна алгебра (добре мати) (3) Комплексний аналіз (4) Ймовірність і випадкові процеси Удачи [цитата = m_Hadad] привіт evreyone, я хочу знати, які mathmatics і фізика мені потрібно знати, щоб мати глибокі знання в цифрової обробки сигналів. (книга імен, якщо це можливо). в мене немає фону в м engineering.i 'студент факультет комерції і програміст. я бачив дві книги, названий Introuduction до mathmatics і розширений Mathmatics я думаю, для Openhiem або Shieffer. так може хто-небудь порекомендувати хорошу книгу для навчання що мені потрібно мати хорошу фірму на DSP? [/ цитата]

Я думаю, що це один з хороших книг для вивчення DSP: D Математичні методи та алгоритми обробки сигналів - Тоддом К. Луна (Автор), Wynn С. Стірлінга (Автор)

Знання математики і фізики має важливе значення для інженерії. Ви можете вивчати інженерної математики та інженерно-фізичний. Зайняти ці книги від вашого друга, який навчається в коледжі машинобудування.

Лінійна алгебра, ймовірностей, комплексного аналізу, так і для більш просунутих теорії управління розуміння ..

я думаю, що ви повинні знати, н про eguation диференціальних та різницевих рівнянь. матричний аналіз також не потрібно.

Потрібна ця книга занадто математичних методів і алгоритмів обробки сигналів "Тоддом К. Місяця і Wynn С. Стірлінга

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back