Які GSM специфікації?

P

paramsam2002

Guest
Привіт всім Може деякі допомогти мені дізнатися, які GSM спец. наприклад, BTS TRX влади Скільки каналів, що виділяються кожному бюджет і т.д. посилання оператора. THX

Шановні paramsam, занадто важко визначити чіткі і постійні технічні характеристики GSM або будь Кете кому. системі. Але Є [б] загальні специфікації [/B], що можна було б згадати, як: - вгору / вниз посиланням групи складає близько 25 МГц (смуги 800, 900, 1800, 1900 МГц) - GSM-канал BW становить 200 кГц (це означає, що у нас є близько 125 перевізника за кожне посилання) - GSM використовує вокодер зі швидкостями близько 13Kbps для кодування мови - яка передається потужність є функцією ємності та покриття - GSM використовується GMSK Мод. технологій в повітря І ви можете побачити багато інших спільних специфікацій, але не буде іншого параметри, що залежать від планування, ємності, охоплення та послуги самої мережі. Сподіваюся, що це допомагає. спасибі

BTS є Тип системи з 48 і 60 вольта постійного струму і дають середню потужність 0,8 Вт [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] nomber каналів assined на одного користувача становить залежно від Число operatores, що діють в країні

привіт, BTS потужності дорівнює -100 дБм для GSM 900 і -102 дБм arround для GSM 1800 пам'ятайте, що це потужність сигналу BTS ... І напруги для вимогливих BTS пробіг -48 вольт дається випрямляча (DC) ... Також, посилання бюджетних коштів perameter вимогливих брати в рахунок створити 1 mictowave посилання її рівняння має вигляд ... PRX = PTX + GTX + GRX-LTX-ОРС-LM-LRX P = РІВЕНЬ TX = передавальної RX = ОТРИМАННЯ G = L = ПРИБУТОК ЗБИТОК FS = M = Freespace MISSALINIOUS ЦЕ ВСЕ річ рахувати до CRATE БЮДЖЕТ LINK .... . & GSM специфікація 200 кГц 31 канал CHANNEL дається кожному ОПЕРАТОРА 270,833 кбіт оцінити кожен BSC має максимум 660 TRX 1 BTS має максимум 12 TRX КОЖНОГО TRX може обробляти до 8 ВИКЛИК Таким чином, загальна обробляє виклик BY 1 BSC IS 660 * 8 = 5280 (IDEAL) для подальшого ПОТРІБНА ДОПОМОГА PLZ MAIL ME ON [електронної пошти] JASMINE_DOSHI34@YAHOO.COM [/ електронної пошти]

Я думаю, ви можете звернутися до специфікацій 3GPP 51010, ви можете отримати більш докладно стандарту.

ВОТ КНИГА МОЖЕ ДОПОМОГТИ У. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back