Які Crystal?

G

Guest

Guest
Привіт всім,

Що таке diffrence bwtween цих кристалів?Я бачив, як вони використовуються на години до UC, яка з них більш краще?

Спасибі
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Справді, не так багато відмінностей у міру мікроконтролерів турбує.Я віддаю перевагу низький профіль кристалах ..

Будь-які два можна зробити, якщо їх специфікації з посиланням на те ж саме,.

Якщо мій пост допомогли вам, замість того щоб сказати спасибі тут, в Edaboard, ви можете натиснути кнопку допоміг мені.

Тоді один невеликий набагато краще, тому що це компактний!Хто-небудь знає справжню причину випуску цих різних pakages?

Привіт,

Як і кожний один сказав, і ті ж.Пакет під назвою HC-49 для них обох.Обидва вони того ж матеріалу.

1 є великий: HC-49 / U пакет, 1,8432 МГц - 200 МГцМалих 1 є: HC-49/US низькопрофільних пакет, 3,6 мм, 3,5 МГц - 70 МГцІ ще менше: HC-49/US низькопрофільних пакет, 2,5 мм, 8,0 МГц - 70 МГц

Так ви можете побачити, що чим більше той, який ви можете придбати його в широкому діапазоні знайдено різниці, і якщо у вас є проект, який ви хочете змінити OSC то ви повинні пам'ятати, щоб тримати корпус досить високою.
Докладніше про те, як Crystal побудований ви знайдете тут:
http://www.4timing.com/techcrystal.htm

Бажаю удачі.

Привіт Джек / / Ані,

Неважливо, форма і розмір тих пір, поки воно вписується у ваші проекти.
Детальніше frustating це коли ваш кристал не почала oscilating і ваш мікро здається мертвою при включенні харчування.Читати цю заяву до відома від Atmel сайт, який пояснює, як генератор функцій і які методи можуть бути використані для перевірки, якщо коливання умов для того, щоб забезпечити хороший запуск при подачі живлення.

На жаль, я забув, щоб отримати можливість відправляти посилання:
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4363.pdf

З повагою,
Сильвіо
Останній раз редагувався Сильвіо на 20 березня 2005 8:57; редагувалось 1 раз в загальній складності

Чим більше на це всього лише артефакт минулого, і в найближчі роки вони (кристали), стане ще менше ..
Я назвав його "більше 1", але якщо ви повернетеся 5 або 10 років це "більше 1", насправді "менше 1", як і тоді пакети були набагато набагато більше ..

Та ж трапилося майже зі всіма компонентами ..

У п'ять років тому, HC-49 / U є найдешевшим 1.Тепер немає різниці між HC-49 / U і HC-49U / S.

Для уточнення, я бачу, що вони ніякої різниці.

ні один буде працювати, але я пропоную Активні осциляторів для новачків.Певний досвід необхідно, щоб зробити кристал схема мікроконтролера працює стабільно.Я думаю, підключення щита кристала GND це гарна ідея, а також покласти 2М резистор паралельно з кристалом.

мікрофон

--------------------------------
www.ezpcb.com

привіт,

я бачив два типи з'єднань кристала [порт] та [паралельні], то яка різниця??

Привіт wolfheart_2001,

Ось відповідь на ваше запитання.

Цитата:

Послідовний або паралельний резонанс.Коли кристал описується як особливий ряд частот або паралельний резонансний, це аналогічно будь-якій іншій частині уточнюються при температурі 20 або 25 градусів.
Частина ж, але частота була визначена відповідно до цих певних параметрів.
На серії резонансу кристалу представляється у вигляді серії резонансного контуру RLC з 0 фазовий зсув, так що використовувати його в генератор необхідно забезпечити на 360 градусів фази необхідно.
У паралельному резонансі кристала переважно індуктивним і зовнішніх конденсаторів, забезпечує 180 градусів зсуву фаз на заданій частоті.
Інші 180 градусів забезпечує інвертується підсилювача приводиться в мікро.
Різниця в частоті між резонансу послідовного та паралельного резонансу становить близько 0,05%

привіт gidimiz

У подякувати, посилання оч.хор.

У тут, тим менше 1 важче знайти і трохи дорожче.Мені подобається менше 1 краще, тільки з-за компактності ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back