Які існують підходи до боротьби дизайн?

C

carrot

Guest
привіт Може хто-небудь з вас сказати, що існують різні підходи для лічильника. Я не хочу, типу лічильника, як mod2, mod4 ...... . Я хочу, що т, яким чином цей лічильник може бути зроблено. По можливості дайте мені гарну посилання.

Привіт, Ви можете використовувати державний підхід Машина для лічильника. Ви визначаєте, які сусідні держави, а потім genrate схеми на основі типу фліп-флоп ви хочете використовувати? BR Мадукар роботи: інженерно підхід до проектування цифрових - Вільям Флетчер

Основний компонент лічильник воріт. Якщо ви хочете дізнатися докладну структуру, ви можете звернутися до microelectrical пов'язані книги, Є більш докладної інформації.

насправді, скільки підходи ви можете проектувати розділити на лічильник п?

[Цитата = Edward_2288] насправді, скільки підходи ви можете проектувати розділити на п лічильника? [/ Цитата] залежить, як ти хочеш, щоб дивитися на це. Є багато способів. Я ставлю це значення використовуючи 7490 декадний лічильник IC.

Є два основних способи розподілу на N. цифрові методи, описані вище логіки використання зберігання елементів, таких як замки та зворотній зв'язок шляхи, щоб зробити державну машину. Вони мають властивість проведення значення, коли годинник видаляється. Існує ще один спосіб, який всі аналогові. Сигналу, який буде розділений застосовується для змішувача. Вихід потрібну частоту. Частина відокремилася і множиться на N-1, який вводиться в інший вхід змішувача. Ця ідея перегукується більше 60 років. Вона виробляє найнижчий фазовий шум якийсь метод поділу. Це стоїть велика кількість (грошей і споживання електроенергії та обсяг / вага), хоча.

[Цитата = претензійний] Існує ще один спосіб, який всі аналогові. Сигналу, який буде розділений застосовується для змішувача. Вихід потрібну частоту. Частина відокремилася і множиться на N-1, який вводиться в інший вхід змішувача. Ця ідея перегукується більше 60 років. Вона виробляє найнижчий фазовий шум якийсь метод поділу. Це стоїть велика кількість (грошей і споживання електроенергії та обсяг / вага), хоча. [/ цитата] І набагато складніше, то покупка лічильника мікросхеми. чи не так? претензійний Другий спосіб, це химерний і складний, використовується те, що я думаю, розвиненою комерційних структур і, звичайно, армія Дослідницький проекти, може бути, (у них є багато грошей), використовуючи цей метод. Я вірю, що він хоче в школу лабораторні роботи / проекту. претензійний дякую вам за другий метод. Я дізнався щось нове сьогодні.

Правильно. Всіх аналогових спосіб набагато дорожче, ніж покупка лічильника IC. Однак це єдиний спосіб, якщо ви хочете мінімально можливого фазового шуму у вашій системі, або якщо система працює вище 10 ГГц або близько того, де низька вартість лічильників, наприклад, від компанії Хетського IC перестають працювати.

Лічильник дизайн може бути зроблено за допомогою підходу, державної машини, якщо ур проектуванні синхронних лічильник пульсації counter.for у можете звернутися до цифрової дизайн логіки Holdsworth і ліси.

може я задати питання .... якщо записати код VHDL для державної машини чи іншого цифрового дизайну системи .... як VC синтезу схем .... або як V отримати картину дизайну логічні вентилі .... їм за допомогою MAX + PLUS II ..... я не можу знайти будь-яку можливість синтезувати з виходом в коді VHDL ..... thanxs заздалегідь .....

Як ми моделюємо / вимірювання фазового шуму contribted на дільник? Як Значення N (значення лічильника) впливає на фазовий шум. Pls відповідь Завдяки & стосується SavithRu

Найкраще було б піти з фліп-флоп ... Перший записав послідовність, що ви повинні вважати ... потім з'ясувати, перехід в кожному виходи на кожному етапі ... для фліп-флоп, що ти збираєшся використовувати дізнатися комбінаційних вхідних виходячи з їх таблиць transistion ... Всі підручники мати справу з такою підхід тільки ...

Як ти збирався реалізувати? Використання дискретних компонентів або буде реалізовувати його в СК?

Кроки з розробки лічильника (для синхронних conunter) записати послідовність, couter повинні слідувати .. Виберіть фліп-флоп у хочу використовувати .. Написати перевернути таблицю порушення флопе K і використовуючи карту, знайти, як підключити вихід одного FP до іншого ..... Подбайте про те, лічильник не надійшов в невизначені стану ....

Будь послідовна схема може бути розроблений державний підхід машини .. Для лічильника, після потоку державної машини, він може бути розроблений з використанням будь-якої з чотирьох типів тригерів (D Н, Т і далі, JK і далі, RS і далі)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back