Які програми рядів і послідовностей

S

SanjKrish

Guest
Я вважаю, кожен сказати додатків рядів по підрахунку повсюдно Може хто-небудь пояснити мені, чому ми вивчаємо про серію ... конвергенції, розбіжність серій і т.д. .. Як геометричній прогресії або ряд Фібоначчі, пов'язані з обчисленням .... 8-О8-О8-O Допоможи мені зрозуміти, ..:?::?::?:

Це тип суб'єкта зазвичай необхідності чисельного аналізу. Якщо ви знаходитесь на проектування, має сенс зрозуміти, через вузловий аналіз використовується не тільки на електронних, але навіть на механічний раз механічних phenomens може пе моделюється до електричних компонентів. + + +

Ряди Фур'є є прекрасним прикладом ....: [URL = http://en.wikipedia.org/wiki/Fourier_series] рядів Фур'є з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL] г

andre_teprom rtalcott, зв'язок був дуже корисною для мене ... Дякую .. і так, я стикався рядів Фур'є в моїй інженерної писати функції через синус і косинус, який я зміг зрозуміти, як її розповідає частотний розподіл функцій ... Навіть «е» експоненційної функції, гріх (х), ство (х) можна представити у вигляді серії ... чим я згоден, щоб продовжити, що вони якимось чином пов'язані з фізичними явищами, і вони використовуються при розрахунку радіоактивного розпаду, складні відсотки проблеми і т.д. .. Але, Ват про інших серій, як степеневий ряд, геометричної прогресії та інші неназвані серіали, такі як (1 / 1 * 2) + (1 / 2 * 3) + (1 / 3 * 4) + ... і т.д. .. Їх використання не дуже очевидної думки ESP, чому це так важливо для обчислення .. Чому ми вимагаємо тести, як тест Alembert Порівняння тест D 'це співвідношення тесту Раабе ... і т.д. і т.п., щоб перевірити себе сходящаяся або розходяться ...

Подумайте про спірним м'ячем, який втрачає трохи енергії після кожного зіткнення із землею ... наскільки це подорож ... вгору і вниз ..., перш ніж зупиниться? Це описується серії ... Тести Ви згадуєте, використовуються для визначення, якщо ряд сходиться ... іноді потрібно просто знати, якщо він сходиться, а не те, що серія суми. Серія також використовуються для вирішення багатьох диференціальних рівнянь ... г

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back