Які методології перевірки є кращим для RTL-код?

G

gayball

Guest
привіт, якщо я хочу перевірити функціональний правильності моїх RTL коду, який метод є кращим вибором для мене. HDL основі? PLI основі? SystemC основі або інші? Будь-який бажаючий може поділитися своїм досвідом? які на вашу думку, краще?

залежить в комплексності вашого дизайну. Для малих і середніх дизайн, HDL основі testbench має бути достатньо, щоб підтвердити свій поведінковий моделювання. Тим не менш, на високому рівні дизайну, який є більш просунутим в системі, заснованої моделювання, ви повинні Використання SDL основі testbench, таких як система-C.

Спасибі, Чи рекомендували документ про SystemC?

Ви можете знайти документ в цьому форумі! Ohterwise, я думаю, specman або віра є також вибір!

ВІРА корисно для вашого рівня модуля, а також програм системного рівня.

віра чи specman корисно для вашого REQ. Віра для інструментів Synopsys і specman для каденцію інструменти

Для моєї точки зору, ЛПВЩ і PLI корисно. Віра або Specman необхідності відповідних тренажерів. І вони підтримуються різними постачальниками. Якщо ви хочете зробити перевірку, SystemC це гарна мова. Якщо VSG приймає SystemVerilog, я думаю, що це хороший інструмент перевірки.

[Цитата = gayball] Спасибі, Чи рекомендували документ про SystemC? [/ Цитата] SystemC від початку до кінця є хорошим

Мені подобається система C, вам не потрібно купувати дорогі інструменти. і це дуже добре починати з дизайн високого рівня, де у вас є тільки чистий C код.

Якщо ви просто хочете перевірити RTL який здійснює помірну функціональність потім просто піти на лавках HDL тест, можливо, деякі PLI, якщо потрібно. Якщо ваш дизайн комплекс з великою кількістю hierarchiy потім думати про систему С або пропрієтарні як дуже і specman. Але якщо ви не знайомі з системою C це займе багато часу, щоб отримати його, як ви хочете. Пропрієтарні потрібні тренажери та ліцензій.

привіт. чому б не сухий SystemVerilog. Це трохи супер трохи і буде тенденція, хоча до цих пір мало інструментів, що підтримують її.

Привіт, U може використовувати системи C + Perl, обидва є безкоштовними і точною.

Я думаю, що для зв'язку чіпа або чіп протокол interpretion, Віра дуже добре, але для алгоритму обробки даних або чіп, SystemC краще

Якщо ви хочете перевірити RTL коду, краще всього використовувати PLI. Я думаю, що він є фактичним галузевим стандартом для широкого перевірки. Зазвичай RTL стендових випробувань обмежена з точки зору стимулу покоління.

Ви можете використовувати інструменти вашої корпорації є, але якщо ви хочете дізнатися, як перевірити ваш проект, я рекомендував "письмова testbench першої версії", який можна завантажити на форумі

Я думаю, що використання SystemC вимагає навчання протягом всієї кривої, ви можете вибрати пітона, проста у використанні, легко розширюється

SystemC може бути хорошим вибором, через backupgound С + +, і простим у використанні програмним забезпеченням для програміста.

привіт, якщо я хочу перевірити функціональний правильності моїх RTL коду, який метод є кращим вибором для мене. HDL основі? PLI основі? SystemC основі або інші? Будь-який бажаючий може поділитися своїм досвідом? які на вашу думку, краще?

залежить в комплексності вашого дизайну. Для малих і середніх дизайн, HDL основі testbench має бути достатньо, щоб підтвердити свій поведінковий моделювання. Тим не менш, на високому рівні дизайну, який є більш просунутим в системі, заснованої моделювання, ви повинні Використання SDL основі testbench, таких як система-C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back