Які ОУ на напруга живлення 1,8 В в 0,15 має більш високий прибуток?

C

ccw27

Guest
Який з нижче підсилювача має більш високий прибуток? Який діапазон посилення я можу розраховувати за допомогою цього підсилювача на 1,8 харчування в 0,15 процесу, 70 дБ? Я намагаюся дизайн Opamp для моєї забороненої зони і потребують той, який має високий коефіцієнт підсилення. Я намагаюся уникнути традиційних 2 етап ОУ так як він вимагає компенсації і, отже, вище області. Я відкритий для інших пропозицій для мого ОУ. Спасибі

Я думаю, що перший може отримати більш високий коефіцієнт підсилення з каскодной вихід, другий не так легко збільшити посилення оскільки отримати головним чином набувати у вихідного каскаду. Але перше коливання вихід маленький, але я думаю, що це відповідає нашим застосування в забороненій зоні ОУ помилки. Друга причина полягає в забороненій зоні VBE низька, так що необхідно PMOS введення.

Пара PMOS Вхідний здається розумним з точки зору здорового Режим введення, якщо ви використовуєте пару NMOS внесок у підпорогових (слабка інверсія). Я раджу вам досліджувати на складеному каскодной OPA, який поєднує в собі переваги cascoding та низької напруги на одній сцені.

Я думаю, вам краще з 2-го типу, так як Ви низької напруги і не можуть дозволити собі етапі cacode висновок як ви втратите багато запас. Ви можете робити речі, збільшити прибуток, маючи справу з напругою запас з вихідний каскад каскодной більш складна і потребує багато ітерацій.

Що я повинен використовувати для усунення ОУ в забороненій зоні дизайну? PTAT, ширина забороненої зони або постійної г? Спасибі

Я дуже зацікавлений у цьому розділі, якщо чесно. Для вашого застосування забороненої зони, ОУ повинен мати такі характеристики принаймні: 1.very високим коефіцієнтом посилення (> 80 дБ краще) 2.very низька напруга зсуву Вос (

Я віддаю перевагу використовувати другий структури для реалізації amplifer в 1,8 Vdd. Я думаю, що це більше підходить до забороненої зони. По-перше ви повинні знати мінімальну Vdd які amplifer може працювати під двома різними структурами, то ви отримаєте певне уявлення про вибір.

Другий варіант кращий. Перший варіант опіків занадто великий струм (пам'ятаєте, ви все одно повинні створювати напруги зсуву для cascodes). Насправді, я пропоную вам використовувати простий пари різн. З активного навантаження, ОУ для початку. Ви були б сюрпризом забороненої зони продуктивність може бути не так погано. Пам'ятайте: зберігання схема проста, майже завжди краще, що в аналоговому дизайн ланцюга.

Якщо споживана потужність не першочерговим порядку, використовують перший дизайн. Каскодной надасть Вам високий коефіцієнт підсилення. Можливо, краще використовувати н-вхід пари з виходом coltage, як правило, буфер з "великою" конденсатор ". (П міс має вищі показники шуму). Зсуви не є домінуючим критерій дизайну, так як він є більш важливим, щоб мають високий коефіцієнт підсилення. Однак при малих напругах зсуву потрібно відкоригувати зміщення продуктивність для досягнення вашої специфікації.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back