Якщо Capaciotr бути квадратної або прямокутної форми

S

shashikumar.22

Guest
У мене дурне питання, але я вважав, що його варто saring даного питання з усіх вас quys отримати відповідний відповідь,

Якщо ми воліємо квадратний конденсатор прямокутної 1???і якщо так, то чому за це??

Я думаю, що в Primeter Скер менше, а в порівнянні з прямокутника, так що менше відхилення від actuall значення при виробництві.

Будь ласка, дайте Теммі правильної причини, якщо я помиляюся

З повагою,
Шаші

Привіт,
Якщо L / W є> = 1, ви буде мати більш високу індуктивність, якщо його справу для вашої програми :)...
К.

Периметру ємності повинні бути відомі, тому там не повинно бути ніяких меншою точністю з прямокутника, в межах розумного.Часто прямокутників використовуються просто, щоб найкращим чином використовувати наявний простір.Я хотів би, як правило, щоб уникнути великих пропорціями.Полі опір буде найнижчим з площі.Для високих частот це нормально, щоб видалити кутах.

Keith.

Розмір і форма цього питання оленяча шкіра конденсатор, поки він не служить своєї мети, для якої він обраний.Ємності і volatge рейтингу важливі характеристики слід зазначити, і в деяких додатках, частоти теж, в якому використовується конденсатор ..... Cheers

shashikumar.22 пише:Якщо ми воліємо квадратний конденсатор прямокутної 1???
і якщо так, то чому за це??

А як щодо ковпачок МІМ?особливо в процесі GaAs.

яким буде співвідношення відхилення значення конденсатора в норму?ство він грає дуже важливу роль у розробці РФ, я дуже заклопотаність з приводу форми та відхилення конденсатор значення.чи буде ефект втрати і добротність??

shashikumar.22 пише:

А як щодо ковпачок МІМ?
особливо в процесі GaAs.яким буде співвідношення відхилення значення конденсатора в норму?

спасибі Діпак,

Чи можу я отримати цей папір або Atleast дай посилання??

спасибі

shashikumar.22 пише:

спасибі Діпак,Чи можу я отримати цей папір або Atleast дай посилання??спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back