Яким барабаном photoplotter працює?

W

weeyndha

Guest
Есть ли орган знаю яким барабан photoplotter працює?

Барабан перший електростатичних звинувачення.Потім світло чином зосереджена на ньому.Фотон змінити рівень заряду на барабані.Потім барабан піддається тонера.У тонер прилипає до барабану в електростатичних сил.Потім барабан викидається на документ, який переносить тонер на папір.Цей документ потім нагрівається, що робить тонер прилипає до папері.

претензійний, Ви пояснюючи лазерний принтер.Що я хочу знати, це барабан photoplotter

Ось як все xerographic методи роботи.Я був пояснити стандарту ксерокс з 40 років тому.

Тепер я розумію ваше запитання.У цьому документі робиться на обертається барабані і чорнило джерело переміщується в перпендикулярно напрямку.Таким чином, ви отримуєте з растровими скануванням.Чорнила джерела дуже схожий на струменевих принтерах.

Це дуже схоже на дріт фото метод винайшов людина в Канаді, близько 1925 року і використовувалися протягом багатьох десятиліть у новинах документи отримати їх фотографії.

Привет

Я можу пояснити (я бачив його території).одна сторона fiilm знаходиться на барабані, і з повітря розрідження це unmovable з барабана.Існує лазерна голову над барабаном (в моєму випадку 256 рядки лазерний світлодіод).і ця голова переміщується від початку і до кінця рядка, не змінюючи положення барабана.Після цього барабан обертається, а інший рядку робиться.Ось і все.Якщо у вас є питання, з вас можуть запитати.

Поки

Схоже Є багато способів зробити це.В одному я говорив з продуктом, який використовується для виготовлення продукції, прес-арт готові працювати для журналів та книг.

Демонстрація Я бачив також включала морфінг програма, яка була використана для зміни фотографій жінок, моделювання одягу, щоб їхні ноги і waists виступили мати менші діаметри.Стільки за старики кажуть, що камера ніколи не лежить.

Pegasus,

Ви впевнені, що в барабані НЕ обертаються постійно?

Я коли-небудь бачив цей плоттер ...

Барабан contantly обертаються на великій швидкості ...
На швидкості обертання і положення контролюється з обертовими кодіровщік ....

Лазерна голова рухається horisontaly ...
Він пише один рядок, ніж перейти до наступної рядку ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back