Який MCU краще всього підходить для вирішення загальної мети інвертора?

J

Jason-dong

Guest
Низька вартість, висока продуктивність, висока надійність, космічної Vecter ШІМ. Спасибі: |

Для низьких інвертора кінці кінців ви могли б використовувати мікроконтролера Fujitsu, яка має 8 каналів 10 біт АЦП, ШІМ виходи і 16K Flash. номер для цього MB89F202 і програм, таких як Softune поставляється безкоштовно завантажувати з вбудованим в C-компілятор. Для реалізації методології векторний простір потрібно шукати в іншій контролер Fujitsu який має вбудовані регулювання Deadtime а також які можуть генерувати необхідні 6 ШІМ вихід. Ви можете подивитися на www.fmal.fujitsu.com для отримання додаткової інформації або напишіть мені.

Спасибі. Як щодо Motorola, ADI, TI, Intel, Infineon? [Цитата = sexytech] Для низьких інвертора кінці кінців ви могли б використовувати мікроконтролера Fujitsu, яка має 8 каналів 10 біт АЦП, ШІМ виходи і 16K Flash. номер для цього MB89F202 і програм, таких як Softune поставляється безкоштовно завантажувати з вбудованим в C-компілятор. Для реалізації методології векторний простір потрібно шукати в іншій контролер Fujitsu який має вбудовані регулювання Deadtime а також які можуть генерувати необхідні 6 ШІМ вихід. Ви можете подивитися на www.fmal.fujitsu.com для отримання додаткової інформації або напишіть мені. [/Quote]

Я думаю, Dspic з мікрочіпа або кипарис

Привіт Використовуйте DSP56F8xxx від Freescale це потужність пристрою orinted низькою вартістю 2,5 $ @ 1K Тай також є кілька додатків влади і реф дизайн + код для використання цього чіпа як регулятор потужності, інвертор, PWM, коректор коефіцієнта потужності і т.д. Все найкраще Боби

Хай, ви можете спробувати з ПОС. Це буде економічним. Ми використовували PIC16f72. І в мене є деякі інші Інвертори є. З повагою. Гопи

Привіт всім, дякую за вашу інформацію. Моя мета специфікації мають бути: SVPWM, 1K ~ 20k носіїв frequecy, 0 ~ 400 Гц вихідну частоту, мертве час компенсації алгоритму. Будь-який має такого роду досвід проекту? З повагою, Jason

Привіт, Там ти багато варіантів. Один з них може бути C2000 ЦСП сім'ю від Texas Instrument. Вони мають який-небудь додаток відзначає, як ваш проект. До www.ti.com , щоб отримати більше інформації. Гудлак, Kieennx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back