Який інструмент підтримує VHDL-AMS?

R

ree

Guest
Привіт, я хотів би знати, що інструмент, який може підтримувати VHDL-AMS? і звідки я можу отримати його? заранее спасибо

Я використовую наставник потоку з використанням проектом архітектора проведення стендових випробувань і ЗРК як симулятор

Також каденцію AMS середовища підтримки VHDL AMS khouly

[Цитата = khouly] також каденцію AMS середовища підтримки VHDL AMS khouly [/quote] може і скажіть мені, будь ласка, це під Windows або Linux? Також як я можу отримати? Велике спасибі

вона знаходиться під Linux або Unix, без вікон версія для АМН каденції khouly

Я завантажив sowftware Hamster від мережі, але може у Надішліть мені будь-які примітки про те, як його використовувати? Куди писати код і як його імітації? заранее спасибо

[Цитата = Джонсон] SMASH, Долфін-системи [/quote] Я встановив Долфін інструмент, і я написав код в VHDL-AMS майстра, але я не knpw як імітувати його, ви можете мені допомогти, будь ласка?

використання системи технічного зору від Mentor Graphics. вона є безкоштовною для студентів.

[Цитата = суру] використання системи технічного зору від Mentor Graphics. вона є безкоштовною для студентів. [/quote] я завантажив його, але як я можу його використовувати?

до всіх з вас, хто намагається використовувати Smash - це практичний інструмент. Будь ласка, перейдіть на розрив ланцюга -> smash_dir / приклади / VHDL-AMS (або що ви хочете) і відкрийте файл NSX (це верхня списку з'єднань). Тепер з'являються два вікна (NSX на лівій і шаблон файлу (для симулятора директиви на право)). директиви можуть бути введені через GUI SMASH, але немає дельфін схема вступу поки недоступні - але він прийде в цьому році розбити netlister. Основна відмінність між Smash та інших засобів, більше продавців, що ви зазвичай не бачите списку з'єднань. Smash має свої сильні дійсно в MS-моделювання, а також аналогові, але не дуже корисно в цифровому моделюванні. але крім того: RTFM - це все там ....

[Цитата = safwatonline] Я використовую наставник потоку з використанням проектом архітектора проведення стендових випробувань і ЗРК як симулятор [/quote] Чи можете ви дати мені більш детальну інформацію?

[Цитата = safwatonline] Я використовую наставник потоку з використанням проектом архітектора проведення стендових випробувань і ЗРК як симулятор [/quote] Будь ласка, допоможіть мені, як ви використовуєте це 2 інструменти togther? може у будь ласка, дайте мені більш детальну інформацію? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] [цитата = safwatonline] Я використовую наставник потоку з використанням проектом архітектора проведення стендових випробувань і ЗРК як симулятор [/quote] будь ласка якщо і є керівництво для цих інструментів, будь ласка?

може у Plz завантажити processs моделювання VHDL-AMS код на Smash. Я не міг зрозуміти *. Пет файл. де VHDL код повинен бути записаний і testbench.

Чи є матеріал з цього питання? Будь ласка, поділіться.

Як я можу отримати Smash програмне забезпечення?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back