Який університет має солідний досвід з дизайну Інтегральні мікросхеми

G

Guest

Guest
Хто-небудь знає univerisyt яка має гарний кандидат програма дизайн аналогових ІС.Чи є ступінь магістра достатньо для дизайну Інтегральні мікросхеми?Це має гарне майбутнє тут, в США?

Я чув, що Стенфорд і Каліфорнійський університет в Берклі хороші.Подивіться в журнал IEEE Solid State Circuits для шкіл, пов'язані з кожною папері.

Моя порада: чим більше ви знаєте (з збираюся більше шкіл) тим краще ви будете всього вашого робочого життя.

Добрі інженери-розробники аналога завжди були затребувані, і я підозрюю, що вони завжди будуть.

Це трохи відрізняється від цифрового (ЛПВЩ) роботи в цій компанії, після приєднання Університет Ви почали з того, що майже Extended учнівства.Там's біса багато на цю тему, що ваш університет, звичайно, не покриє - отвори у своїх знаннях тільки буде заповнена шляхом тісного співробітництва з досвідченими дизайнерами.

Ви повинні навчитися більше в перші кілька років у промисловості, ніж вам доведеться під час курсу, тому будьте обережні при прийнятті першого завдання.Цілі для компаній з хорошою репутацією, такі як Національний Semi, Максим т.д.

Подумайте двічі, перш ніж іти працювати на запуск деяких.

Я згоден,

Analog хороші дизайнери досить рідкісні.Незалежно від ступеня ви отримуєте видимість досить швидко, якщо ви знаєте, що робите.

Що стосується школи: Берклі, Стенфорда, штат Вашингтон, CMU

Натан

У Європі одним з кращих є KULeuven.

Бастос

Я думаю, TAMU дуже добре Analog.Деякі ще про Стенфорді, Лос-Анджелесі, UCB, ОДУ також Top5 на мій погляд.

КМУ є Університету Карнегі-Меллона
Осу Oregon State University

привіт

Моє питання буде трохи інший alittle

Я шукаю хороших шкіл, які мають хороші фізичні PROFS у зв'язку шар
Деякі речі, як просторово-часової обробки, розраховані на багато користувачів виявлення, оцінка
кодування, виправлення помилок і т.д.Thanx багато

UCSB - Каліфорнійський університет Санта-Барбари - Ref.Pro.Steve Long
[Excellent Інтегральні мікросхеми RFIC програма]

Я не думаю, в univs, то ви будь-яких хороших дослідницьких проектів в області аналогового IC Design, особливо на PhD рівні.Проблема полягає в декілька нових теорій, необхідних для аналогових ІС протягом наступних 30 років.методів, не можемо запропонувати вам PhD

Ніколи дослідженні ІК звичайно аналога у Великобританії кандидат медичних наук, професор / лікар не знає, що вони роблять ....

Я знайшов фінансування для проведення кандидат наук Університету в Баті, Великобританія.Я думав, що хороший керівник, який може навчити мене в аналогові методи проектування інтегральних схем та випробування ....

Він мене в оману і наставив мене неправильним ... коли я запитав, для підготовки та розміщення промислових, він спробував затримки і перешкоди мене від застосування одного ...

Коли я скаргу голови департаменту, який був також професором аналогів IC, він не може відрізнити 1 етап і 2 етап операційного підсилювача крутизни (OTA) ...

Тепер, після мого даремно 2 років, і гроші, я виявив, розчарування ...

Ви сказали, що тема дослідження кандидат отримав від мого начальника?він сам мало знає про це, і він не допомагав ...

Який інший сумна історія про вивчення технології у Великобританії ...

Сміття вище проводки не заслуговує на відповіді.

1.Заражені з "узагальненої" заяву проти викладання ВЕЛИКОБРИТАНІЯ технології ...
2.Anonymous - плакат Fearfull викриття йому / їй-я ...
3.Не в нарівні з Elektroda Спільноти якість Надсилання ...
4.Це хрест-Опублікований в іншому потоці ....

Я не вірю, що відбувається з Undergrad майстрів дизайну в аналоговому ІК повідомлення.Мій досвід / думка, що краще залишити університет з 4 на отримання ступеня бакалавра і вступати в велику компанію на 3 роки.Ось мій причин:

Великі компанії можуть дозволити собі навчати Вас і часто мають ** ** Робоча наставник судно програми.

3 років, тому що ви можете бути проміжним інженер (вже не молодший), так що, якщо школа не вдаватися, ви, імовірно, будуть за наймом.3-х років після закінчення університету часто, скільки часу потрібно для досягнення професійних інженерних статус.

3 роки перебування з компанією приносить Вам стільки практичний досвід принесе користь Вам все життя і 10x як повідомлення, навіть якщо ваш майстрів теоретичними.

Після 3 років з великою компанією, вони можуть платити за подальшу освіту (поки він знаходиться в тій же області дослідження).гарна компанія не визнає значення у змісті Вас освічених і лояльний.

моя 2Centz

Mr.Cool

Для хлопця, який каже, UC Berkeley гасить гарною аналогової інженери!

Я так не думаю.Я працював з декількома grduates від УКБ і всі вони в кращому випадку посередньої.UCB поїздів мікропроцесор MIPS першу чергу і повірте мені, вам, що вони навіть не на графіку, коли мова йде про гарний аналоговому дизайнерів.Чи не талії ваші гроші.Я не usiually не це негативно, але коли прочитав коментар flautuent, я мало не впав зі стільця сміючись.Цікаво, де він чув брехня?! #!

Три верхні Analog школи в США історично, UC Berkeley, UCLA, Stanford і без замовлення.

Сьогодні, я думаю, Berkerely трохи не в курсі, оскільки кров змін.Пол Грей є віце-канцлер весь UCB і не є керівної досліджень більше.Р. Мейер це супер, а більше, але ніколи не керувалися великих груп учнів, а також його здоров'я і віку, факторингові дюйма

UCLA має найбільш перспективні програми сьогодні Abidi, Разаві і Ян.Вони також мають хороші басейну професорів у галузі комунікацій.Чи не забувайте, що історично вони мають дуже сильний Comm.основні і Вітербо використовували, щоб бути професором overthere.

Стенфордський має велику програму, а до того ж вони мають більший ім'я школи.Томі Лі і Брюс Були дати Стенфордського багато ваги.

Нові школи, які йдуть в аналоговому ігри UCSD (UC Сан-Дієго).Каліфорнійський технологічний інститут має невелику програму з основним Hajimiri але я не впевнений, що це настільки велика, програми, незважаючи на престижних ім'я Каліфорнійському технологічному інституті.
UCI (UC Irvine) є вгору Божої, і на аналогових ігор, а також і тому TAMU, але вони досі Someway йти.

Colombo2

Три верхні Analog школи в США історично, UC Berkeley, UCLA, Stanford і без замовлення.

Сьогодні, я думаю, Berkerely трохи не в курсі, оскільки кров змін.Пол Грей є віце-канцлер весь UCB і не є керівної досліджень більше.Р. Мейер це супер, а більше, але ніколи не керувалися великих груп учнів, а також його здоров'я і віку, факторингові дюйма

UCLA має найбільш перспективні програми сьогодні Abidi, Разаві і Ян.Вони також мають хороші басейну професорів у галузі комунікацій.Чи не забувайте, що історично вони мають дуже сильний Comm.основні і Вітербо використовували, щоб бути професором overthere.

Стенфордський має велику програму, а до того ж вони мають більший ім'я школи.Томі Лі і Брюс Були дати Стенфордського багато ваги.

Нові школи, які йдуть в аналоговому ігри UCSD (UC Сан-Дієго).Каліфорнійський технологічний інститут має невелику програму з основним Hajimiri але я не впевнений, що це настільки велика, програми, незважаючи на престижних ім'я Каліфорнійському технологічному інституті.
UCI (UC Irvine) є вгору Божої, і на аналогових ігор, а також і тому TAMU, але вони досі Someway йти.

Colombo2

Це дуже хороша тема.Відповіді більше.
На мою думку, я думаю, це залежить від того, що ви маєте на увазі під "хорошим".
Якщо ви думаєте про методи навчання в школі.Будь ласка, забудьте його.Методи ніколи не можемо надати Вам ступеня.Те, що вони хочуть просто фантазія математики та теорії.Як хтось згадав про Томас Лі в Standford.Я повинен визнати, що деякі дослідження Лі хороші.Особливо своїй книзі "Дизайн КМОП схемах РФ" чи щось подібне.Але в мене склалося враження, що вони витрачають стільки часу і зусиль на риття фантазії математики, а не представляти їх реальних результатів.Чи читали ви МШУ документи з групи Лі?Математика жахливо складним, принаймні для мене.Але як тільки ви зрозумієте основну ідею, ви побачите, що математику просто використали, щоб дурень, або принаймні налякати відгуки.

Якщо ви вже працюєте і страхується ваша робота, я пропоную вам краще залишитися.Якщо з деяких причин, ви хочете мати деякі зміни в особистості і життя.Йдемо далі.В якості останньої крапки, кандидат не може тлумачитись як "шкоду голову Постійні"

З того, що я бачу, краще інтуїцію і найменш математика виходить від групи Abidi's у Лос-Анджелесі.Ця людина знає, схемиColombo2

Для ПТШ: Я не читав Т. Лі 'S МШУ на папері, але я мав можливість послухати його лекції в аналоговому дизайн в Стенфорді.Я повинен сказати, що він не робить акцент на математику взагалі.Навпаки, він ставить багато зусиль на інтуїції, даючи студентам, як це і має бути, я вважаю, для аналогових дизайн.
До речі, всім бажаючим порівняти європейських університетів, і навіть російська університетів.Тут я зустрів багато хороших російських інженерів особливо в аналоговому режимі.Я знаю, що вони мають (або, можливо, були б) в гарну школу в аналоговому режимі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back